Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе идете некој од форумов? Можеби ќе дојдам и јас од Куманово многу сакам да се дружам со браќата :D

ќе идеме бе :)

Утре ќе биде тешко, нека не ве залажува утакмицата на чеченија со Работнички. Стварно им е јак составот, и ако сме без Стојков многу тешко.

Недела утре, па може да се отиде да се изгледа натпреваров. 100 ден не ми се дава за катастрофален фудбал. Добро е барем на рефлектори ќе се игра :)
Зар и балисти ќе доаѓаат ?

Ќе доаѓаат.

Ќе идете некој од форумов? Можеби ќе дојдам и јас од Куманово многу сакам да се дружам со браќата :D

Ќе идеме нормално :)

Нашиве барале да нема гостинска публика, ама ФФМ решила да не го прогласи мечот за меч од висок ризик :pos:
Ако не игра Стојков наебавме. Ајде не играњето на Хименез можеби некако ќе го надокнадиме, ама ако фали Стојков тогаш стварно не знам како ќе крпиме.
Мада на Градски постојано даваме голови од прекини, а таму воглавно дефанзивците имаат главна улога :icon_mrgr:
Шкендија е со нов тренер. Составот на хартија не им е толку лош, ама резултативе барем досега им се хаварија. Само ние им бевме пациенти годинава :tapp:
Се надевам само дека нема да се изрезилиме. Ако играше Стојков чист кец ќе беше, а вака ако на крај не е во составот, стварно не знам како да типувам :нинџ:

Нашиве барале да нема гостинска публика, ама ФФМ решила да не го прогласи мечот за меч од висок ризик :pos:
Ако не игра Стојков наебавме. Ајде не играњето на Хименез можеби некако ќе го надокнадиме, ама ако фали Стојков тогаш стварно не знам како ќе крпиме.
Мада на Градски постојано даваме голови од прекини, а таму воглавно дефанзивците имаат главна улога :icon_mrgr:
Шкендија е со нов тренер. Составот на хартија не им е толку лош, ама резултативе барем досега им се хаварија. Само ние им бевме пациенти годинава :tapp:
Се надевам само дека нема да се изрезилиме. Ако играше Стојков чист кец ќе беше, а вака ако на крај не е во составот, стварно не знам како да типувам :нинџ:

Прво правило. Никогаш не играј во кладилница за тимот за кој навиваш. МЗТ сезонава сите пари ми ги зема... :(

Прво правило. Никогаш не играј во кладилница за тимот за кој навиваш. МЗТ сезонава сите пари ми ги зема... :(

Второ правило НИКОГАШ НЕ ИГРАЈ ВО КЛАДИЛНИЦА :icon_mrgr:
Опериран сум од играње во кладилници, сакав само да кажам дека многу ќе бев убеден во победа ако играше Стојков :icon_mrgr:

И сега комити бојкот? Да не? Ќе има собирање утре? што како никој не знае?

И сега комити бојкот? Да не? Ќе има собирање утре? што како никој не знае?

Бојкот нромално, сигурно нема за љубов кон брачата да се вратиме :icon_mrgr:

леле кој ќе ги слуша сега дека сме биле ка*рски пи*ки и ни доаѓале у град,а нас не немало :tapp:

Kako be site ispofakaa pari na mzt so hendikep da gubi...

Испофаќаа тие што ненавиваат за него :D
Денес ми зема 1/5 на од плата, 20 разлика на полувреме, нерешено на крај и во продолжение изгубија. Дудуци :D

Испофаќаа тие што ненавиваат за него :D
Денес ми зема 1/5 на од плата, 20 разлика на полувреме, нерешено на крај и во продолжение изгубија. Дудуци :D

Ubavo vika prikazni od bulevarot , zasto ne im se dade gaga prevoz vo vtornik i petok na igracite u avtosbuvie. Tuku imase nekoi ispofakaa pari, a i Vidoe i ivica zavrsija rabota

леле кој ќе ги слуша сега дека сме биле ка*рски пи*ки и ни доаѓале у град,а нас не немало :tapp:

Нема да ги слушаш пошо не пеат веќе, една песна иси отиде спонзорот.
А што е најтрагично ФФм ај што го одбила писмото на Вардар да го прогласи мечот од висок ризик, дури и пратиле одоговро дека Вардар ќе биде казнет, ако има било каков инцидент за лоша организација.

Нема да ги слушаш пошо не пеат веќе, една песна иси отиде спонзорот.
А што е најтрагично ФФм ај што го одбила писмото на Вардар да го прогласи мечот од висок ризик, дури и пратиле одоговро дека Вардар ќе биде казнет, ако има било каков инцидент за лоша организација.

Како прво ако било која навивачка група навредува врз национална или верска основа натпреварот ќе биде прекинат и регистриран со службени 3:0 за оштетената страна. Ова јасно го кажаа од ФФМ.
Како второ ако има било каков инцидент нормално дека Вардар би бил казнет, секогаш било така и ќе биде. Домаќинот одговара за организацијата

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom