Им крадам од буџетот на државата, пријави ме.Што има врска овој пост со темава овде![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Им крадам од буџетот на државата, пријави ме.Што има врска овој пост со темава овде![]()
Ми текна Кинезиве немаа еден закон дека трето дете беше забрането или пак се плаќаа големи казни од причина што имаа голем наталитет?
Од каде пак сега идеја за да се стимулираат бракови?![]()
Ми текна Кинезиве немаа еден закон дека трето дете беше забрането или пак се плаќаа големи казни од причина што имаа голем наталитет?
Од каде пак сега идеја за да се стимулираат бракови?![]()
За нив данок за седење пред ТВ, ако се вратат по селата и работат земјоделие данокот се укинува.Пензионерите можат да даваат данок за здравје, Колку полошо здравје, и повеќе лекови се кљукаат, толку поголем данок.
Син му со зет да го изненади како не даде судбинава...Пензионерите предложија данок за ергенлак и серија за љубовта на Рацин
На отворениот ден кога премиерот и министрите ги слушаат идеите на граѓаните, пристигнаа и неколку прилично интересни.
Така пензионерот Воислав Игнатовски, пензионер од Тетово предложил законска гаранција за згрижување од страна на државата на семејствата на сите што ќе загинат за нејзина одбрана, а немажените и неженетите вработени лица да плаќаат данок во износ од 40 проценти од просечната плата во државата.
- Во Македонија сме соочени со многу мал наталитет и многу немажени и неженети. Предложив да плаќаат данок во износ од 40 проценти од платата што ја земаат. Тоа да се применува и кај тие што се разведуваат и во иднина нема така лесно да има разделување, изјави Игнатовски.
---------------------------------------
Воиславе, да даде семоќниот Сунѓерот зет да ти биде. Амин.