R
Rigel Kent
Гостин
Ејјј па и вие , сега ова е стандард за детска песничка , вие сте старомодни 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колку години има оваа?
13 Godini ima spored nejziniot fejsbuk profil
ццц и фејсбук има?!
koga mi se ebe naogam nekoj gay i go eb*m nego u gaze gayevi gi ima so lopata da gi rinesh
koga i da mi se prisaka naogam nekoj sto saka da go primi i na kraj i volkot sit i ovcite zadovolni
![]()
najdobro mesto za seks vo SK se znae ----> WC-ata vo GTC![]()
covek koj sto bil treniran od strana na stef vo minatoto
jas potrosiv 2000 denari za dzabe na stef i ke go gnjavam za sekoe potroseno denarce od tie 2000. kolku da si znaete i vie drugite
Мене нешто друго не ми е јасно , од каде стигна оваа Скопјаница да ремети девојче од 13 год.![]()
Мене нешто друго не ми е јасно , од каде стигна оваа Скопјаница да ремети девојче од 13 год.![]()
Ili so drugi zborovi od kade stigna alter egoto na stef da remeti devojce od 13 godini. Se plasam deka sum vo pravo okolu alter egoto...
Ili so drugi zborovi od kade stigna alter egoto na stef da remeti devojce od 13 godini. Se plasam deka sum vo pravo okolu alter egoto...
Ме изнасмеавте со теории на заговор и со триста глупости.
Дечкото што се регистрирал во недела се вика Илија,тој дојде ја виде и се маѓепса од нејзината убавина што почна да и пее и да рецитира песни да ја освои,кога му реков што ми ја чепкате девојка ми,се упурпаа кога ме видоа и почнаа како мали бебиња да молчат.
Исто со него имаме вежбано 1 месец,во кој самиот се повреди надвор од вежбањето и прекина да вежба со тоа што ќе дојде пак да ме посети.
Но не знам од кај му дојде неговиот став да ми љубомори и завидува,можеби затоа што како мало дете,го немал тоа што го имам јас.
И Илија,со омраза ништо не правиш,само си даваш слика каков вистински човек си.
И ако сум атеист и имаме различни размислувања на животот и ме сметаш за херетик зашто не сум како тебе,слободно можеш кога сакаш да се видиме и да пиеме кафе.
Нормално ако си маж,а не си ме блокирал на фејсбук.
Штета што темата за Стеф е затворена , имаше уште материјал за разгледување таму
Ова е пост од Стеф
Овој Скопјаница објавува видеа од facebook а таму стои име Бојан Миркоски![]()