Најубавите места за секс во Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата ###crnata###
  • Време на започнување Време на започнување
Vodno e dobro skroz tamo gore pa desno. Ama znaete li kolko e zaebano k'd ve fati policija, a ti se mandas....abe ugol gol :noze: :facepalm: , nadvor ladno i stois pred dzandara i pravis se glup. :confused: Za snasku pa da ne zboru, ona e od skopje..... ke gu zboriv.... greota :sneaky:

Сигурни места за секс преку ден:

5. WC-то на приземјето/подрумот во ТЦ Соравиа! Совршено изолирано без многу движење. Вратите се одлично направени и сите се заклучуваат. Хигиената е на одлично ниво. Топ место. Слични WC-ња со одлична хигиена се оние во Тера Нова, најгоре.
Дечки да ве прашам колку се безбедни вецињата на приземје во Соравие за секс сега? Мислам, ве прашувам дали ако влезам таму во некоја кабина со девојка нема обезбедувањето да ми чукне на врата и да ми рече, дечки ало шо правите, видовме на камера дека сте внатре ( бидејќи на влезовите од тоалетите има камери). Има ли некој досега искуство со секс во тие тоалети ?

Ќе може ли некој да ми објасни малку подетално кај се наоѓа ПАРК ШУМАТА ГАЗИ БАБА ? Цело време слушам за неа, а незнам каде е.

Ќе може ли некој да ми објасни малку подетално кај се наоѓа ПАРК ШУМАТА ГАЗИ БАБА ? Цело време слушам за неа, а незнам каде е.

Кај ПМФ,али тоа ти е многу лош избор.
Сиротата ти,слушаш,а немаш отидено,мора да ти е многу мака:X3:

Кај Балканика на паркингот позади..секој ден има по 5-6 коли у грмушките или на паркингот а викенд знаело и ред да се чека..

Ќе си најдеш добро ситуирана стамбено обезбедена госпоѓица и ќе си клецкаш рает а во паузи ќе си мезиш салата пијуцкаш ракија гледаш ТВ сурфаш од нејзиниот лаптоп..... дури и патот до СК ќе ти го плати.
--- надополнето: 27 октомври 2013 во 13:48 ---
А што е тоа ПМФ ? Иначе машко сум :pos:

има овде мажи на кои нема да му смета дека си машко ко ќе те повикаат да ти покажат места за секс низ СК

Значи не ми е за секс. Работава ми е каде се наоѓа поточно Парк Шумата Гази Баба :mad:

Значи не ми е за секс. Работава ми е каде се наоѓа поточно Парк Шумата Гази Баба :mad:

За учење му било.:icon_lol: Природно математички факултет.

Абе качи се у такси и речи му на таксистот вози ме у парк шума гази баба, кога ќе стигнеш таму ќе му даеш еднаш да ти го опне и готоо ќе си имаш потполно доживување.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom