Еми Грнева со ново Фраерско видео

• Креатор на темата Креатор на темата Skopjanica
  • Време на започнување Време на започнување
Ме провоцира со стилот на school girl :oops:

Ако ја нападне некој педофил и ја силува, уште еднаш нема да и текне да се облекува така. Ама чисто сумњам дека тоа ке се деси. Види ја каква е грда.:sick:

Ако ја нападне некој педофил и ја силува, уште еднаш нема да и текне да се облекува така. Ама чисто сумњам дека тоа ке се деси. Види ја каква е грда.:sick:
More problem ke si napravam, sea ako ja siluva nekoj odma na mene ke pomislat :D

Sent from Top of the Premier League

Музиката е моќна,шала на страна

Песната и стајлингот се навистина приказна за себе, ама коментариве на „критичарите“ се вулгарни и перверзни.
Аман бре луѓе, се нафрлате врз дете што нема ни тринаесет години како да е триесетгодишна жена.
Прочитајте си што сте пишувале, со каков речник и со какви инсинуации и запрашајте се дали сте подобри или позрели од неа.

Добро де луѓе, 13 години има девојчево...до каде ќе терате со овие зборови? Ебави културата

Песната и стајлингот се навистина приказна за себе, ама коментариве на „критичарите“ се вулгарни и перверзни.
Аман бре луѓе, се нафрлате врз дете што нема ни тринаесет години како да е триесетгодишна жена.
Прочитајте си што сте пишувале, со каков речник и со какви инсинуации и запрашајте се дали сте подобри или позрели од неа.

Понекогаш потребни се навреди од овој тип за да се спречат повторни глупирања, во случајов Еми да не сними уште еден ваков спот.

Давам чесен пионерски збор дека од сега па натаму нема да се шегувам и ќе се потрудам да си го направам животот крајно монотон...

Ако претходните постови се однесуваа на мене

Понекогаш потребни се навреди од овој тип за да се спречат повторни глупирања, во случајов Еми да не сними уште еден ваков спот.

Освен ако не сте се скарале за истиот „фраер“, не гледам зошто толку би се возбудила поради една глупава песна што ја изведува таму некое девојче што оди во осмолетка. Ова навредувањето не ми изгледа како некоја јака стратегија.
Додуша, темава е ставена во сеир, значи - со глупирање да спречиш глупирање. Хмммм ...

Давам чесен пионерски збор дека од сега па натаму нема да се шегувам и ќе се потрудам да си го направам животот крајно монотон...

Овој на твојот аватар е Цацко ?

Не знам што е погрдо од „Фраерка“, песната, спотот или девојчево.

Верувам дека имаш доволно смисол за хумор за да се шегуваш без да бидеш суров и безобразен кон дете. Но, ако си и ти учениче кое само разбива монотонија (седиш дома во ова време а утре е неработен ден), се извинувам ако те навредив и ти ја расипав играчката :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom