Bojan Van Buuren
Колектор
- Член од
- 11 април 2008
- Мислења
- 8.394
- Поени од реакции
- 12.058
Со тие чорапите личи ко некоја баба
Абе оригиналот е нели со бели чорапи, ама јбг мора да се негува патриотизмот

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со тие чорапите личи ко некоја баба
Ме провоцира со стилот на school girl![]()
More problem ke si napravam, sea ako ja siluva nekoj odma na mene ke pomislatАко ја нападне некој педофил и ја силува, уште еднаш нема да и текне да се облекува така. Ама чисто сумњам дека тоа ке се деси. Види ја каква е грда.![]()
Песната и стајлингот се навистина приказна за себе, ама коментариве на „критичарите“ се вулгарни и перверзни.
Аман бре луѓе, се нафрлате врз дете што нема ни тринаесет години како да е триесетгодишна жена.
Прочитајте си што сте пишувале, со каков речник и со какви инсинуации и запрашајте се дали сте подобри или позрели од неа.
Понекогаш потребни се навреди од овој тип за да се спречат повторни глупирања, во случајов Еми да не сними уште еден ваков спот.
Овој на твојот аватар е Цацко ?Давам чесен пионерски збор дека од сега па натаму нема да се шегувам и ќе се потрудам да си го направам животот крајно монотон...
Ако претходните постови се однесуваа на мене
Давам чесен пионерски збор дека од сега па натаму нема да се шегувам и ќе се потрудам да си го направам животот крајно монотон...
Ако претходните постови се однесуваа на мене
Сеа... Боби, илија, скопјаница, женско, машко, коза, што си?Можеш да ме викаш скратено Боби![]()
Сеа... Боби, илија, скопјаница, женско, машко, коза, што си?