Кога сте пијани, Очекувањето наспроти Реалноста

Haha i ja slusam srrpsko i sum odel po kafani ama SOKCE si pijam :D
Леле немој, дрога ставаат у сокчињата. Ја си носам чаша од дома и си полнам вода од чешмата у вецето :)

ти си таа на видеото?
инаку погрдо за гледање од пијана девојка нема :cautious: не дека маж е убаво да се гледа ама па девојка :sick::sick:

Не сум јас таа на видеото. Иначе мене ич не ми е грдо пијана девојка. Баш ми е симпатично и смешно

Pa mora od tamu posto ako poracas na kelnerkata prvi ke te pogledne ko da si i utepsl nekoj od familija,pa ke napravi nekoja grimasa i na krak ke promrci nesto i kr cekas mozebi saat vreme za casa voda zatoa sto e sigurno sigurno :)

Леле немој, дрога ставаат у сокчињата. Ја си носам чаша од дома и си полнам вода од чешмата у вецето :)

I da stavaat droga vo sokcinjata nema sansi da stanes zavisnik od ednas, a plus i ne ke znaes deka si nadrogiran. Ke si mislis deka imas nekoj zdrastven problem

I da stavaat droga vo sokcinjata nema sansi da stanes zavisnik od ednas, a plus i ne ke znaes deka si nadrogiran. Ke si mislis deka imas nekoj zdrastven problem
Нејќам да сум зависник бееееееее :(

Да не се зезаме вака некако е:

Очекување: Ќе се направам животиња
Реалност: Сум се направил животиња

Не сум јас таа на видеото. Иначе мене ич не ми е грдо пијана девојка. Баш ми е симпатично и смешно
па ок јас си кажав за мене дека ми е грдо да гледам, тоа си е твое мислење....само не можам да сфатам што има толку симпатично за гледање пијана девојка која не знае кај тера, повраќа на секој ќош и секој може да си ја легне без проблем. :unsure:

Како бе мене не ме фаќа од четвртина кригла, вака цело буре мора да се испие :/

аиии вика дрога у сокчињата.. БАБО ТИ ЛИ СИ?!

Како бе мене не ме фаќа од четвртина кригла, вака цело буре мора да се испие :/

аиии вика дрога у сокчињата.. БАБО ТИ ЛИ СИ?!
Не ти иде сарказмот некако, а?

Е па, ајде јас ќе се наголтам алкохол, а вие донесете камера, па после да вдам како сум изгледала.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom