Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга К,

Луѓето не забораваат дека паричката има две лица. Паричка знае некогаш да застане и на другото лице.

Фала и имај и ти пријатна вечер.

Кајгич, ми треба ОН ..Цел ден и ноќ е со мене и МАЛКУ МИ Е ! Незаситна сум по него аман!! Што ли ќе е ова ?
Премногу плава да сватам...А премногу заљубена да гледам чисто ....И премногу страст да знам каде се наоѓам...

ДК
Who are you to judge the life I live?
I know I'm not perfect
-and I don't live to be-
but before you start pointing fingers...
make sure you hands are clean!”
Bob Marley
ај докажи му на луѓето дека не треба да се мешаат во туѓи работи....зошто не пијам алкохол :facepalm: па мое право е што ќе правам ниту прашувам некој зошто пие ниту ме интересира.
Колку е само приказнава на место за ова

Драга, професорка од средно ми чепкала низ сликите на ФБ, ја нашла таа од Ланистерови (за тие што не гледате ГоТ лавот им е заштитник) и еве ја како ми изнапишала во инбокс лекции како да не се занимавам со политики. Да и објаснам што е работата или да и вртам филм?
--- надополнето: 7 декември 2013 во 02:27 ---
Едит: ќе и вртам филм, сега ќе опнам и Ланистерс кавер.

Драга

Вчера сум се накурчил до немајкаде. Требаше да земам еден мобилен од Т-Мобиле, го проверив на нивната интернет страна да видам колку кошта. Сумата ми беше примамлива, па решив да го купам. Одам во нивните салони, земам бројче, и додека чекам го меркам мобилниот на излогот што требаше да го земам. Доаѓа мојот ред, одам до кај касиерката, и ми вика "Извинете, го немаме овој модел, застарен е"...
Јас :facepalm:

И така...

Значи одиме со мантра: Шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли, шо те куро боли.

Не знам дали е останат на светов некој што има осет...Денес сами ми се поканија на ручек да ми дојдат дома, четворица и тоа...Значи сами се поканија и тоа со следниве зборови - еј ќе дојдеме денес, што имате за јадење...Јас мислев се заебаваат, викам без уста - ок бе повелете, и они- важи околу 13:00 доаѓаме...:mad:
Си викам - стоки едни, ем што треба за толку луѓе ручек да спремам, ем цел ден ќе ми го утепаат, а само денес сум слободна, да не можам да се одморам и да се опуштам по дома како човек...Ем после тоа кафиња да им вариш и нивните две деца куќата во воздух ќе ми ја кренат како отсекогаш кога доаѓале...Ми иде да им јавам и да им кажам дека нема да бидам дома :mad:, ама ги изедов лајната уште пред да се поканат реков - еве јас денес дома, конечно еден ден...
Јас кај никој дома не сум стапнала, на кафе едно, а не па на ручеци да се поканувам сама...Ако планирам на гости да идам(многу многу ретко), поканета се разбира, се јавувам 2-3 дена унапред, купувам кафиња, чоколади и идам, седам саат и нешто преку сила и правец дома...
Што луѓе ќе беа ова не ми е јасно...?!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom