LGBT-популацијата и современиот свет

• Креатор на темата Out Boy
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
C

cige

Гостин
Te molam bez iminja...nemozes nekoj tuku taka da go napagas vregas...dali e gay ili ne toa si e negovo a i nema nikakva pottreba da navlagas vo familijata na deckoto...
Ako e gay ne znaci deka e prokolnat!!!
Daj te molam..
poznavam majka na koi dvata sina i se homosekduslci i ona e tolku gorda so niv..nikogas ja neam slusnato da kaze loso za nitu eden...
И јас познавам еден татко со 3 ќерки, и сите три му се стрејт, и таткото е среќен и горд со нив.
--- надополнето: 7 декември 2013 во 00:35 ---
Се принајде навреден во тоа? I wonder why.

Actually no, I don't :).
Па ти дали воопшто нешто знаеш.

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
На кратко само да се замешам во дискусијава за војска и пари.Неспорен факт е дека Геј мажите се пред се богати луѓе,успешни и на големи функции.Зошто е тоа така не знам или можеби знам ама од култура нејќам да кажам.Но како и да е тоа се нивните одлики мислам богатство и успех.Знам многу од нив и сите се финансиски добро потковани некои дури претерано и кај нас и во светот,исто така и за успехот,човекот кој ги даде на еден српски разузнавач тајните планови за бомбардирањето на Србија во 1999 беше токму Геј,Италјанец.Беше Генерал на НАТО во тоа време,па мистериозно исчезна веднаш после тоа..

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Член од
21 мај 2012
Мислења
65
Поени од реакции
55
Не, туку децата ќе си ги научат кои се нивните обврски, и ќе почнат да размислуваат како возрасни, ќе сватат дека нема цел живот да чекаат се и сешто изџвакано од родителите.
Затоа што гејови стануваат разгалени деца, збеснати од презадоволство.
Најди ми некој пример каде што дете од сиромашна куќа станало такво, туку тие секој летен распуст гледаат да поработат нешто за да имаат пари да си купат чевли и јакна за зимото, за разлика од оние "распрдените".
--- надополнето: 6 декември 2013 во 23:08 ---

Еве јас не сум гален во животот.Јас си знам како вадам леб.Само немам ич намера да ти се исповедам за тоа каде и во какви услови живеам, ниту да те запознавам лично,само за да ти докажам дека реалноста не е таква каква што ја замислуваме и гледаме во Вил и Грејс.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Ова го кажуваат две теткици на селска чешма.
не ти е баш нај сјајно склопена реченица... то теткици и селска чешма, поарно мислам дека би стоело две моми или две невести. Така би добил поефектен и поинтересен пост.

Член од
21 мај 2012
Мислења
65
Поени од реакции
55
Не бе, туку тие нежните ќе сватат дека не биле толку нежни колку што си замислувале. Малку ќе осетат горчина.
Премногу си објективен и осозреан за дебати околу темата за да можам да ти солам памет. Длабоко се извинувам и благодарам за разбирањето.

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
не ти е баш нај сјајно склопена реченица... то теткици и селска чешма, поарно мислам дека би стоело две моми или две невести. Така би добил поефектен и поинтересен пост.
цк пошо поише делувате на климактерични теткици отколку на моми во сексуален пик .

Член од
21 мај 2012
Мислења
65
Поени од реакции
55
На кратко само да се замешам во дискусијава за војска и пари.Неспорен факт е дека Геј мажите се пред се богати луѓе,успешни и на големи функции.Зошто е тоа така не знам или можеби знам ама од култура нејќам да кажам.Но како и да е тоа се нивните одлики мислам богатство и успех.Знам многу од нив и сите се финансиски добро потковани некои дури претерано и кај нас и во светот,исто така и за успехот,човекот кој ги даде на еден српски разузнавач тајните планови за бомбардирањето на Србија во 1999 беше токму Геј,Италјанец.Беше Генерал на НАТО во тоа време,па мистериозно исчезна веднаш после тоа..

Ова едноставно нели, не е точно.Геј луѓето од големото "добро утро" имаат привилегија да признаат кои се и да шетаат (по)безбедно по улици за разлика од другите.

Имаш документарци за геј бездомници кои како деца биле избркани и напуштени од семејствата како кучиња на Василица.
Колку сакаме сите да функционираме по правилото "постои само она што јас сакам да го видам", тоа е неверојатно.

Само мене ме чуди, како е тоа просто возможно на толку интернет,информации и телевизиски програми околу нас. Можеби со сила се правиме и сакаме да бидеме глупави.

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Ова едноставно нели, не е точно.Геј луѓето од големото "добро утро" имаат привилегија да признаат кои се и да шетаат (по)безбедно по улици за разлика од другите.

Имаш документарци за геј бездомници кои како деца биле избркани и напуштени од семејствата како кучиња на Василица.
Колку сакаме сите да функционираме по правилото "постои само она што јас сакам да го видам", тоа е неверојатно.

Само мене ме чуди, како е тоа просто возможно на толку интернет,информации и телевизиски програми околу нас. Можеби со сила се правиме и сакаме да бидеме глупави.
Геј Момче.. :) не ја должи,јас реков дека многу од нив се богати и моќни,секаде има сиромашни,бездомни,вакви и онакви.Нема никакво правило,лично сум запознал многу како тебе,мислам со иста сексуална ориентација,и сите се богати и успешни.Јас зборам од лично искуство,не реков ГИ ЗНАМ СИТЕ ПЕДЕРИ НА СВЕТОВ ОД ПРВ ДО ПОСЛЕДЕН И СИТЕ СЕ БОГАТАШИ.Резонирај малце..

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Геј Момче.. :) не ја должи,јас реков дека многу од нив се богати и моќни,секаде има сиромашни,бездомни,вакви и онакви.Нема никакво правило,лично сум запознал многу како тебе,мислам со иста сексуална ориентација,и сите се богати и успешни.Јас зборам од лично искуство,не реков ГИ ЗНАМ СИТЕ ПЕДЕРИ НА СВЕТОВ ОД ПРВ ДО ПОСЛЕДЕН И СИТЕ СЕ БОГАТАШИ.Резонирај малце..

Има доста од нив на форумов. 90% ги знам кои се, и ниеден од нив не е погоре од средна класа. Продавај ја таа теорија каде има маркет за неа. Не ги труј останатите со лични илузии.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom