Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ау каква утка направив со Њукасл :tapp: ги дупнаа 3-0 катастрофа, ајде барем нека си завршат вака Челзи и Сити да си ги вратам парите од уплатата на нула да се израмнам денеска..

:pos: Трагедија на годината се ова Јунајтедов, и не треба да играат лига на шампиони. Мизерии.

На ваков ден коа нема да се фати, стварно да ти е криво.

Како бе не им се обрна авионот у Германија , сите да испоцркат ебам им ѓубрето англиско ...

1x бе , 21 година Евертон немаа победа у Манчестер , доаѓа гомното со виткана коса Мојс и баш ја коа ги одиграм , тогај ... ти ебам среќата ..

Овие па Њукасл и Виган по 14 удари кон противничкиот гол имат, неможеа по еден гол да дат :confused:

Значи ги гледав Манчестер, и не знам дали они или Милан се поутепани годинава во домашното првенство.. (во ЛШ добри си се посебно Ман Ју)

Како бе не им се обрна авионот у Германија , сите да испоцркат ебам им ѓубрето англиско ...

1x бе , 21 година Евертон немаа победа у Манчестер , доаѓа гомното со виткана коса Мојс и баш ја коа ги одиграм , тогај ... ти ебам среќата ..

не знам што да кажам... се најлошо им посакувам од се срце... да погине барем еден од идиотиве во сообраќајна несреќа најсреќен ќе сум.. уште не ми се верува што се случи, во шок сум...

Да ви се посерам во тимот глупав (ПСЖ) една ебана акција не направија во второ полувреме ... да дајт господ никогаш повеќе да не освојат титула !
Ти ебам и кладилница и све 3 коефициент не можам да фатам , сега ќе објави некој на фб ливче со 20 денари за 25000 ....:facepalm::tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom