PlayStation 4

@PS_KILLER, @Martin, ме престигнавте и двајцата. :D

@Martin, ако не си ја откажал нарачката, контактирај ги Пан Европа за да ти ја потврдат оваа вест. Најверојатно ќе ти ја потврдат бидејќи е објавена на официјалниот Фејсбук профил на PlayStationMacedonia.

Да, ќе им се јавам.
Јас сега видов дека уствари ја имам лајкнато Sony Galerija фан пејџот. Овај го немав.

Пристигна PS4 во GAME_ON

1470042_188827557974947_1839057725_n.jpg

Па зошто рекоа на 29 јан,А овие ги чипуваат?

Гледаш дека немаат прикажано цена, најдобро е да отидеш во нивната продавница во Градски ѕид спроти недоградената зграда на поранешна Југобанка за лично да се увериш дали навистина ги имаат на лагер.

И секако дека не ги чипуваат, од наједноставна причина, бидејќи конзолите штотуку излегоа во продажба, допрва ќе дочекаме да бидат хакнати и/или чипувани.

Инаку, Пан Европа се тие кои најавуваат дека PlayStation 4 ќе почне да се продава во нивните Сони Галерија продавници низ Македонија од 29 јануари 2014, додека Гејм Он се сосема друга фирма која можеби ги увезува конзолите од друга држава или преку друг увозник, па можно е да им пристигнале конзолите пред да им пристигнат на Пан Европа.

Од моја гледна точка, доколку ја имаа конзолата ќе пишеа во коементар или дескрипшн колку пари е.
Полно луѓе прашуваат колку пари е, а од нивна страна нема одговор или било што поврзано со конзолата. Изледа некој од сопствениците или близок нивни бил во странство па се почастил со 2 конзоли, и онака на фб прават трикови за популарност :)

Ова е веќе нешто официјално, со конкретна цена.

Нико Компјутери, според нивниот официјален веб сајт, го продаваат PlayStation 4 по цена од 24.590 денари, а Killzone: Shadow Fall изданието на PlayStation 4 го продаваат по цена од 27.990 денари.

Но дали го имаат на лагер, или допрва ќе им пристигнува, не е објавено. Доколку некој е заинтересиран, добредојден е да ги контактира Нико Компјутери во нивниот салон во ГТЦ Скопје или во нивното седиште на ул. Дренак бб.

http://www.niko.com.mk/index.php?op..._id=1433&virtuemart_category_id=67&Itemid=110

PlayStation 4

Шифра: PS4cln

ps4-hrdware-large19.jpg

Краток опис: PlayStation 4 = DUALSHOCK®4 controller

Цена: 24.590,00 ден

http://www.niko.com.mk/index.php?op..._id=1434&virtuemart_category_id=67&Itemid=110

PlayStation 4 Killzone bundle

Шифра: PS4kz-bndl-3998

41nkwhrns7l.jpg

Краток опис: PlayStation 4 + Killzone + DUALSHOCK®4 controller

Цена: 27.990,00 ден

Прашано во НИКО, ќе го имаат од прилика накај Февруари, а цената нема да е оваа најверојатно.

Прашано во НИКО, ќе го имаат од прилика накај Февруари, а цената нема да е оваа најверојатно.

Уште да испадне дека и во Гејм Он ги немаат на лагер PlayStation 4 и Xbox One и ќе испадне дека сето ова е предвремен маркетинг, како да демек очекуваат нешто позитивно со ваквите потези. На крај ќе испадне дека само Пан Европа се искрени бидејќи однапред најавуваат дека PlayStation 4 ќе пристигне кај нив на 29 јануари 2014.

^X-box можда ќе им пристигне порано. Ама дека ПС4 ќе го добијаат порано од 29ти јануари, чисто сумљам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom