Што слушаме во моментот? (Читај правила)

• Креатор на темата Креатор на темата Erich Zann
  • Време на започнување Време на започнување
случајно ги најдев у компјутеро пред некој ден, абе хит бенд на неделата ми се!
Тешко се наоѓат на јутубо..
@turvior изглеа ти ми ги праќаше, а?

songs - Ohia: lioness

:D

Да бе, по скајпо ито. Инаку умре тој пејачот нивни пред година дена, млад замина. Емотивно бендче, несекојдневно со слоукор елементи.

Јас Hungry Ghosts шибам оти планирам да си легнам од ова факултетов.

The Knife-Neon

Сексови со еден збор.
СО неколку, еден од најзаразните саксофони во песна ever.

http://www.youtube.com/watch?v=9Eu5gj-CYY8 слушни на 3:24 забегани саксофони

Ова вејче прогресив е, ги знам овие. Мубето ми беше во едноставноста на нештото :D
Заразата јас ја најдувам во едноставен ритам. На прогресивот можам само да се восхитам на изведбата.

Ова вејче прогресив е, ги знам овие. Мубето ми беше во едноставноста на нештото :D
Заразата јас ја најдувам во едноставен ритам. На прогресивот можам само да се восхитам на изведбата.

Горе-доле разбрав што музика сакаш читајќи те на форумов.
Јас порано се палев на технички поткована музика, сега може да се каже дека ми стана најдосадна баш таквата. Еве по некоја песна од прог рокериве си слушам од време на време и тоа повеќе од носталгија и за спомените што се врзани за песните, отколку за тоа колку јако соло на флејта исвирел некој од членовите на пример. Прогресив метал пак никогаш не сум поднесувал.

Горе-доле разбрав што музика сакаш читајќи те на форумов.
Јас порано се палев на технички поткована музика, сега може да се каже дека ми стана најдосадна баш таквата. Еве по некоја песна од прог рокериве си слушам од време на време и тоа повеќе од носталгија и за спомените што се врзани за песните, отколку за тоа колку јако соло на флејта исвирел некој од членовите на пример. Прогресив метал пак никогаш не сум поднесувал.

Не бе каква технички :) Да не си ме смешал. Јас можам само да почитувам знаење кај таквите музичари.

Алтернативен рок слушам, пост панк, пост рок, а таму и немаш некоја техника, туку нешто друго иди во преден план.
Всушност и електрониката од која почна муабетов не е ништо сложена, но звучи ептен ок.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom