К-15 заминува во историјата

Старите легендарни скечови им беа јаки,последниве години беа апла тиња и ми беше шубе да ги гледам,онака виц ти што си го измислил и што си го кажал кај нив на скеч имаше шанси да го видиш.

Сепак ќе останат запаметени како легенди.

П.С. Сериозни сте со тоа демек ради власта што зборат не им се дава шоу да имаат ? Па К-15 од кога постојат ја реметат власта,која и да е,од Андов и Киро на времето па сите со ред,уклучете малку мозок ќе ви текне,не само програмирани од штаб кењај константно против власта за што и да е. Си знаеа и тие дека станаа тапа и тоа е.

Време на интернет е.....не знам кој тоа таму може да ги цензурира...
Зошто не се снајдоа до сега да оформат портал и малку по-герилски да делуваат, без преголема заработувачка...скечовите се многу гледани на youtube...

Ај ти сними сатиричен политички скеч кој ќе стигне до, да речеме 50.000 гледања па да видиме дали нема да имаш проблеми. Плус се вртеа муабети и дека имаат проблеми со дечките на буква Л. и останати.

Како и да е, овој скеч ќе им остане еден вид на „Нострдамус“, ма да тоа и многумина го мислеа тогаш, но не го искажаа јавно.

Малку подраниле со годината, но ќе дојде и ова, покроце...

Си се запрашал ли зошто повеќето такви емисии како Еднооки, К-15 па и милионер, немаат место на големите екрани додека турските, индијските и слични емисии на деградирачко америчко општество како Фарма, Х-фактор, Велики брат, имаат толкава масовност?
Посебно во последниве 3-4 години?

да сум се прашал .... нема врска дека им докторирал Сашо Мијалков ,одма директива дека мора такви емисии ... тоа е поради глуп менталитет нашиве шо го следаш на инфериорност .... наши " идеали" се србите ... секако и Нилсен Групацијата шо испрати директива од Белград мора тоа да се стави во програма ... затоа ... затоа сега нашава влада се залага да се направи домашен систем на испитување на рејтинзи во АЕК шо следи мак публиката а шо не ... а не да ни кажува Нилсен дека ова е ок,а тоа не е да се има и морало тоа да се праи .... единствено кој праи домашна продукција се МТВ и АЛФА ....

Можеби ќе нема нови, но старите ќе постојат.:)
Но, сепак...сакав да има уште...:place: Многу сакам.
Не би можела да го замислам моето детство без нив и без плачливиот глас на тетка ми кој вели „Дебела сум како Цацко“.
Еве ги моите омилени видеа:
На оваа второто малку е слаб гласот, но мислам дека се слуша.

П.С. Сериозни сте со тоа демек ради власта што зборат не им се дава шоу да имаат ? Па К-15 од кога постојат ја реметат власта,која и да е,од Андов и Киро на времето па сите со ред,уклучете малку мозок ќе ви текне,не само програмирани од штаб кењај константно против власта за што и да е. Си знаеа и тие дека станаа тапа и тоа е.

Кој дел од мозокот ти е изваден?

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9dLrRfiI688

Да потсетам само последните неколку скечеви посебно оној со папата не беше апла порака некоја?

Батка имаш краток спој.
Де бе батка толку ли е краток ?
Краток е ама ке го продолжиме! :D

Ке се вратат набрзо не им е прв пат вака.

Старите легендарни скечови им беа јаки,последниве години беа апла тиња и ми беше шубе да ги гледам,онака виц ти што си го измислил и што си го кажал кај нив на скеч имаше шанси да го видиш.

Сепак ќе останат запаметени како легенди.

Нема грешка,цела архива на youtube сум им ја прегледал ама нема ниту еден виц или критика за оваа власт.Точно дека имаше вицеви и за Бранко,и за Киро па дури и за Љупчо,ама после 2006 година нема ниту еден политички виц повеќе од нив.

Нема грешка,цела архива на youtube сум им ја прегледал ама нема ниту еден виц или критика за оваа власт.Точно дека имаше вицеви и за Бранко,и за Киро па дури и за Љупчо,ама после 2006 година нема ниту еден политички виц повеќе од нив.

Не бе никако

Ај не биди невоспитан/а

Има само што тие вицови ги направија кога знаеја дека набрзо ќе затвараат. Последната сезона го наговестуваше токму тоа. И самиот Бубо Каров за еден весник рече дека идат до крај.

Еве и мене да ме збуни некој наслов.
К15 одамна замина во историјата,.....
е само што вие тоа не го знаете ни паметите, е тоа беше прав К 15,
и јас го земав неколку пати,додека беше маршалот се уште жив.
Можеш да замислиш.Земаш плата,земаш и аванс половина плата и добиваш и К 15 и ...
гајба патлиџани и пипер на багажник на фичото и смрзнати копани едно тенџере и тргаш на југ. И се правиш таму Американец.
А за заборавив К 15 беше во висина од некоја просечна плата,така некако (1ооо Дм)

Телевизиите имаат поголем интерес за турско \ индиски срања од нешто вакво. Срамно е ова што се прави , а да не заборавам дека продуцираат ново компонирани приказни кој ретко кој ги гледа! Штета ......

Мајсторе знам шо му е ....

Сашо Мијалков е крив .... Сашо Мијалков е крив .... Сашо Мијалков е крив .... Сашо Мијалков е крив .... Сашо Мијалков е крив .... Сашо Мијалков е крив .... Сашо Мијалков е крив .... Сашо Мијалков е крив .... Сашо Мијалков е крив .... Сашо Мијалков е крив .... Сашо Мијалков е крив .... Сашо Мијалков е крив .... Сашо Мијалков е крив .... Сашо Мијалков е крив .... Сашо Мијалков е крив .... Сашо Мијалков е крив .... Сашо Мијалков е крив .... Сашо Мијалков е крив .... Сашо Мијалков е крив .... Сашо Мијалков е крив .... Сашо Мијалков е крив .... Сашо Мијалков е крив ....

Знаев дека Сашо Мијалков е крив ....

Јеби га ... знаев дека сите ми викаа дека он е највечи каубој у маало ... за кого си ... Американците или Русите ... Мали шо се маваш .... :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom