Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
da mu ja e**m majkata u ** na sudijava e etoa i se desava na Roma gol niz kukja da mu setam na mockovo sve da mu e**m

Толку им беше силата на волчицата за жал, до крајот на сезоната ќе се борат и за влез во ЛЕ.
иста приказна со рома е веќе повеќе сезони...ќе се засилат еден период ќе бидат меѓу првите и после праат вакви работи...

иста приказна со рома е веќе повеќе сезони...ќе се засилат еден период ќе бидат меѓу првите и после праат вакви работи...

ne tresi gluposti samo za da se naprais pameten , koga u poslednive 3 sezoni se zasilila Roma? celo vreme mizerija bese so kratki blesoci na dobra igra, pred se radi trenerite L. Enrique i Zdenko Zeman
--- надополнето: 1 декември 2013 во 16:55 ---
Интер и Рома греотилаци, жална слика.

ja gleas Roma pa zboris?

ne tresi gluposti samo za da se naprais pameten , koga u poslednive 3 sezoni se zasilila Roma? celo vreme mizerija bese so kratki blesoci na dobra igra, pred se radi trenerite L. Enrique i Zdenko Zeman
--- надополнето: 1 декември 2013 во 16:55 ---

ja gleas Roma pa zboris?

Шо има да се глеа ?

Колку си ужасен ..

Pa iskreno preku glava od vakvite kako tebe i slicno sto samo jadete gomna tolku od Roma, tolku od ovoj tolku od onoj, ne ni gleate utakimcata, deka Juve vakivte utakmici gi dobiva bas radi toa sto sudiite ne smeat da gresat vo takvi momenti , koga igra Juventus.... eeeej na Roma vo edna minuta cist, apla cist penal sto sudijata go gledase bese nedosviren i odma posle toa ponistuvaat cist gol , demek "ofsajd"

Ne deka e nekoja konspiracija protiv Roma, ama ednostavno poinaku se ponasaat sudiite....

Izvinete za pcovkite u nervoza napisav

Интер бе :tapp:

Задремав од што беше катастрофа натпреварот и ме разбуди викот на коментаторот дека Сампдорија даде гол. Ставам наочарите за да видам подобро гледам 89мин 1-1 резултат :facepalm:

Интер мизерија невидена, пред се заради она гомно на клупа што седи, ќе ми се брани на домашен терен против една шугава Сампдорија со 5-4-1 формација, мрш! :tapp:

Рома па титула ќе ми освојувале :facepalm:.
Јуве глатко ќе си се прошета до крај на првенствово.

Да се забрани фудбалот во италија со закон да му е*бам стопанката на сите од то федерацијата скапана. Зато ко ќе играт ЛШ ги товара кој ќе стигни, е таму го нема дамато, таљавенто и компанија да свират или да не свират. Море еден катанец клавање и сѐ у ПМ.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom