R
Rigel Kent
Гостин
naked , ме интересира што е ова како подлога на салатата , потпечена палачинка ?
Сериозно, мислеше дека сум го видела Тито?Генерација? No way!
Тоа треба да ти ласка. Изгледа како да имаш долги години искуство во кујна.Сериозно, мислеше дека сум го видела Тито?
абе ќути жена домаќинкаНејкед, браво. Многу си била вредна бе девојче.
Кога ќе ти дојдам на гости, сакам од таа сиромашката Цезарица за мене. Дупла порција.
Блиску сиnaked , ме интересира што е ова како подлога на салатата , потпечена палачинка ?
Е шо да не как тебе полвин лист марула Абе тури там цела вангла марули и кркиТоа треба да ти ласка. Изгледа како да имаш долги години искуство во кујна.
Нејкед, фак ју! Ќе ме умреш ти мене.
Јадеше со прелив, нели? А АнФем ќе има посиромашен оброк од децата во Етипопија.Е шо да не как тебе полвин лист марула Абе тури там цела вангла марули и крки
Ако де нека викаат, таман ќе дегустирам и ќе гласам како што треба.абе ќути жена домаќинка
Ти ма без мастраф си била,сите ќе те викат на госте
Ццццц ти сумњаш ли у менеЈадеше со прелив, нели? А АнФем ќе има посиромашен оброк од децата во Етипопија.
Веднаш ти излезе детски лик како мојот пред очи, признај!Генерација? No way!
Мојата малку скапа испорака ќе биде, али КафеДелМар би можела од тоа пари да направи. Тоа е одличен бизнис гледам пари. Некое мени со лесна храна, еден сајт, цени и достава плус. Свежо, мх мх. Ко ќе намлатиш пари од бизнисов не заборавај да ме почастиш КафеCafeDelMar, Leandra, има опција за брза испорака до дома? Ај отворете нешто такво Ве молам, парче ќе правите у градов.
Аха, теши се.Веднаш ти излезе детски лик како мојот пред очи, признај!
Јас секако личам за 10 години помлада, така да сама да си се пофалам, додека малоно не прочитало
ти бе пријателе да не си мислеше дека грчка салата е на менито?
Eve nesto i od mene na brzina.
Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2
Мојата малку скапа испорака ќе биде, али КафеДелМар би можела од тоа пари да направи. Тоа е одличен бизнис гледам пари. Некое мени со лесна храна, еден сајт, цени и достава плус. Свежо, мх мх. Ко ќе намлатиш пари од бизнисов не заборавај да ме почастиш Кафе
Дај бе банирај ја.Аха, теши се.