[Кајгана готвач] Натпревар за оваа недела: Смути

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Кафе дај те молам гледам нафора имаш ставено, како ја правиш? Го запржуваш лебот прво или?

За Цезар салата тебе барем не мора да те фалам :)
Анфемицо бубамарата ти е прекрасна порцијата ти е како за некои гладни деца во Африка :D

Кафе дај те молам гледам нафора имаш ставено, како ја правиш? Го запржуваш лебот прво или?

За Цезар салата тебе барем не мора да те фалам :)
Анфемицо бубамарата ти е прекрасна порцијата ти е како за некои гладни деца во Африка :D

Злоба. :D

На тефлонска тава ја правам за да не залепи лебот и да изгори. Ставам сосема малку зејтин ( можеш и маслинов) и на тивко пржам околу 10 минути, постојано превртувајќи ги парчињата. Уште додека е врел лебот рендам сирење, ставам буковец и после ја туркам чинијата подалеку од себе за да не се заборавам. :icon_lol:

Кој бубамари,кој везени чаршафи как да ставам саа слики од мојта салата,срам мее...

Плус шо изгледат как да се направени од профи домаќинки:):)

pabe7aqa.jpg

ygepuvez.jpg

yha3e2ap.jpg

Eve nesto i od mene na brzina.

Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2

Eve nesto i od mene na brzina.

Пилешкото ти е поховано или само така ми делува?

@AnFem ти навистина имаш некоја слика дека сум 50 годишна тетка. :place: Нема јадење за тебе!

Пилешкото ти е поховано или само така ми делува?

@AnFem ти навистина имаш некоја слика дека сум 50 годишна тетка. :place: Нема јадење за тебе!
Генерацијо кажи ќе ја банирам бе па ти ако ти досаѓа:icon_lol:

Ела бе Анне ,само дај список шо јадеш шо не јадеш ,да знам оште колку прегради да турам на тепцијата:p

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom