[Кајгана готвач] Натпревар за оваа недела: Смути

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
naked , ме интересира што е ова како подлога на салатата , потпечена палачинка ? :)

Нејкед, браво. Многу си била вредна бе девојче.(y)
Кога ќе ти дојдам на гости, сакам од таа сиромашката Цезарица за мене. Дупла порција. :X3:

абе ќути жена домаќинка:pos:
Ти ма без мастраф си била,сите ќе те викат на госте:eek:
--- надополнето: 30 ноември 2013 во 18:47 ---
naked , ме интересира што е ова како подлога на салатата , потпечена палачинка ? :)
Блиску си :)
Печена кора,од тие купечките:P
Требаше да изгледе как чинија за супа ама од тежината биде как подметач:eek:
--- надополнето: 30 ноември 2013 во 18:49 ---
Тоа треба да ти ласка. Изгледа како да имаш долги години искуство во кујна. ;)

Нејкед, фак ју! Ќе ме умреш ти мене. :love:

Е шо да не как тебе полвин лист марула :DАбе тури там цела вангла марули и крки:noze:

абе ќути жена домаќинка:pos:
Ти ма без мастраф си била,сите ќе те викат на госте:eek:
Ако де нека викаат, таман ќе дегустирам и ќе гласам како што треба. :D

Устај улица, идам!

Кајгана администрација лично-персонален дегустатор. Ама не си у Струмица нели.. :(

Јас стварно незнам за кој ќе гласам, сите сте одлични....... со натпревариве како одиме се погоре и погоре, се подобри и подобри зготвени јадења гледам :)

Генерација? :eek: No way!
Веднаш ти излезе детски лик како мојот пред очи, признај! :D

Јас секако личам за 10 години помлада, така да сама да си се пофалам, додека малоно не прочитало :icon_lol:

CafeDelMar, Leandra, има опција за брза испорака до дома? Ај отворете нешто такво Ве молам, парче ќе правите у градов.:)
Мојата малку скапа испорака ќе биде, али КафеДелМар би можела од тоа пари да направи. Тоа е одличен бизнис гледам пари. Некое мени со лесна храна, еден сајт, цени и достава плус. Свежо, мх мх. Ко ќе намлатиш пари од бизнисов не заборавај да ме почастиш Кафе :D

pabe7aqa.jpg

Eve nesto i od mene na brzina.

Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2

ти бе пријателе да не си мислеше дека грчка салата е на менито?
Дали ова ова твоето личи на нешто што се нарекува ЦЕЗАР САЛАТА ???:mad:
Прва и основна грешка-секогаш користи длабоки тањири...а за другото да не коментирам..парчиња кашкавал си наакал во салатата

Мојата малку скапа испорака ќе биде, али КафеДелМар би можела од тоа пари да направи. Тоа е одличен бизнис гледам пари. Некое мени со лесна храна, еден сајт, цени и достава плус. Свежо, мх мх. Ко ќе намлатиш пари од бизнисов не заборавај да ме почастиш Кафе :D

Ако се охрабрам еден ден, ти и Хенк ќе бидете први. :)

Аха, теши се. :icon_lol:

Дај бе банирај ја. :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom