Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Ауу апсолутно се согласувам во врска со теренот ... катастрофа е грижата за него,па после причина за уништување да кажат дека се Чавките ... како не им текне барем кога не се игра да стават една голема прекривка,како чаршаф,ако ви текнува,ни дожд,ни снег,ништо, го штити теренот ... навистина тешки дилдоа ... не разбираат дека 200 илјади евра е теренов ... :(

Сеа само да не се усереме со Гостивар во гости и есенскава титула е наша. Шкендија мора да ги здробиме на Градски во задњо коло!
За на пролет обавезно ни треба уште еден везњак, зашто освен Паприк, другиве се уби боже. Мислам дај бе стварно, каде со оние Петровиќ, Јованоски, Темелков и остала пациентела. Само колку да попунат место цело време служат, а никаков ефект нема од нив реално. Оној Спировски ако успеат да го довлечкаат некако, би било џек пот у моментов.

Сеа само да не се усереме со Гостивар во гости и есенскава титула е наша. Шкендија мора да ги здробиме на Градски во задњо коло!
За на пролет обавезно ни треба уште еден везњак, зашто освен Паприк, другиве се уби боже. Мислам дај бе стварно, каде со оние Петровиќ, Јованоски, Темелков и остала пациентела. Само колку да попунат место цело време служат, а никаков ефект нема од нив реално. Оној Спировски ако успеат да го довлечкаат некако, би било џек пот у моментов.

Во Гостивар лош терен, големи шанси за кикс :)

Абе ни Мартин Блажески не доби некоја шанса, Продиџи со тие што си зацртал со тие си тера и само со нив ротира. А сигурен сум дека Блажо е подобро решение од Темелков, Јовановски...

Да го вратиме Пеџа а? :D Неколку утакмици веќе по ред не игра, се имал раскарано нешто со тие таму

Аууу уште две кола имало бе :pos:
Јас мислев дека уште со Шкендија дома играме и толку :icon_mrgr:

Гостивар-Вардар
Шкендија-Пелистер
Турново-Ренова
Работнички-Напредок

Реално се очекува Работнички и Турново да победат, така да ние мора да славиме на ова гостување. Во лош дел од годината играме во Гостивар, којзнае каков е теренот во ова време таму. Само некој брз гол не спасува, ама ако примиме некој бош гол овие има да се утепаат од лежење на терен. Ако ни земат бодови со Мите Митев ќе се отрујам ебате :D
Тука е шансата да киксне Пелистер. Шкендија е со нов тренер, па сигурно ќе сакаат да остават добар впечатк на последниот есенски дуел.

Турново-Работнички
Пелистер-Напредок
Вардар-Шкендија

Овде добро ќе ни дојде еден икс во Турново, Пелистер сигурно победува, така да ние немаме друга опција :)

Во Гостивар лош терен, големи шанси за кикс :)

Абе ни Мартин Блажески не доби некоја шанса, Продиџи со тие што си зацртал со тие си тера и само со нив ротира. А сигурен сум дека Блажо е подобро решение од Темелков, Јовановски...

Да го вратиме Пеџа а? :D Неколку утакмици веќе по ред не игра, се имал раскарано нешто со тие таму

Кој го врти него бе:D Не одјеба за у Јагодина да иде. Ќе си најдеме некој поарен:P
Каков лош терен, не ме занима :) Мора да ги добиеме:cool:

Кој го врти него бе:D Не одјеба за у Јагодина да иде. Ќе си најдеме некој поарен:P
Каков лош терен, не ме занима :) Мора да ги добиеме:cool:

привремено, додека да дојде некој фајтер у среден ред од Русија :D

Зимоска ќе се земе некој од Ступиќ, Здравков, Аксентиевиќ, таа компанија :)

привремено, додека да дојде некој фајтер у среден ред од Русија :D

Зимоска ќе се земе некој од Ступиќ, Здравков, Аксентиевиќ, таа компанија :)

Кога ќе дојде некоја грамада од ФК Ростов, сите ќе се чудат :D Иначе газда Сергеј е таму роден:)
За Ступиќ знам дека се збореше да дојде како замена за Едо наш, али немал да може да добие одма право на настап. Ми се свиѓаше како изигра Бошко кај нас таа една полусезона, а ептен утепан тим имавме. После му ја фати џом негде на страна. Овој Здравков солиден играч е, ама ми се чини стар дека е веќе. А требаше да дојде многу одамна во Вардар, уште на 16-17 години како голем талент, али тие буљашите од Брегалница врзани беа со Ѕинго тогаш и не му дадоа исписница. После многу јасно во Силекс отиде :D
П.С. Кој беше овој Аксентиевиќ дај потсети ме?! Не ми е познат :unsure:

Кога ќе дојде некоја грамада од ФК Ростов, сите ќе се чудат :D Иначе газда Сергеј е таму роден:)
За Ступиќ знам дека се збореше да дојде како замена за Едо наш, али немал да може да добие одма право на настап. Ми се свиѓаше како изигра Бошко кај нас таа една полусезона, а ептен утепан тим имавме. После му ја фати џом негде на страна. Овој Здравков солиден играч е, ама ми се чини стар дека е веќе. А требаше да дојде многу одамна во Вардар, уште на 16-17 години како голем талент, али тие буљашите од Брегалница врзани беа со Ѕинго тогаш и не му дадоа исписница. После многу јасно во Силекс отиде :D
П.С. Кој беше овој Аксентиевиќ дај потсети ме?! Не ми е познат :unsure:

Најверојатно мислел на Аксентиев.
Аксентиев е поранешен играч на Осогово,Силекс и Работнички.
Беше надежен фудбалер,но на натпревар на Работнички против Милано му ја скршија ногата и од тогаш кариерата му е во надолна линија.
Лани играше за Гостивар,а годинава е член на Брегалница и полека си ја враќа формата,но далеку е од пред 5-6 год пред повредата.

Најверојатно мислел на Аксентиев.
Аксентиев е поранешен играч на Осогово,Силекс и Работнички.
Беше надежен фудбалер,но на натпревар на Работнички против Милано му ја скршија ногата и од тогаш кариерата му е во надолна линија.
Лани играше за Гостивар,а годинава е член на Брегалница и полека си ја враќа формата,но далеку е од пред 5-6 год пред повредата.

Ти да не си тој уствари? :D
Кај си бе Аксентиев? Уште ли си повреден

Ова од кај тебе од профил :D

Мене на тв па све ми се слушаше Аксентиевиќ :confused:
Од тоа што сум го глеал од него, ми го фаќа око :)

Ти да не си тој уствари? :D
Кај си бе Аксентиев? Уште ли си повреден

Ова од кај тебе од профил :D

Мене на тв па све ми се слушаше Аксентиевиќ :confused:
Од тоа што сум го глеал од него, ми го фаќа око :)

хаха истото по пп го прашав :) . Не е Аксентиев :icon_lol:

Не е Аксентиев, туку беше потпишан така на кајганава :D
Од времето кога им бше надежен играч.
Ништо ново нема да донесе Аксентиев бе, добар си е тој за во послаби екипи. Здравков одлично игра, ама не знам, некако такви играчи никогаш не ми успевале во поголеми тимови. Годинава игра маестрално, одличен преглед има на теренот, ама во Брегалница ја има улогата на лидер, додека кај нас тешко дека би добил толкава слобода. И Радуловиќ во кошарка во Вардар газеше, па кога отиде во појак тим (Фени ако не се лажам), не се виде на терен.
Споредбава може е глупа, ама ваљда сфативте што сакам да кажам.
Сепак на пример, во секое време би го заменил него со Јовановски или М.Блажевски.

Не е Аксентиев, туку беше потпишан така на кајганава :D
Од времето кога им бше надежен играч.
Ништо ново нема да донесе Аксентиев бе, добар си е тој за во послаби екипи. Здравков одлично игра, ама не знам, некако такви играчи никогаш не ми успевале во поголеми тимови. Годинава игра маестрално, одличен преглед има на теренот, ама во Брегалница ја има улогата на лидер, додека кај нас тешко дека би добил толкава слобода. И Радуловиќ во кошарка во Вардар газеше, па кога отиде во појак тим (Фени ако не се лажам), не се виде на терен.
Споредбава може е глупа, ама ваљда сфативте што сакам да кажам.
Сепак на пример, во секое време би го заменил него со Јовановски или М.Блажевски.

Здравков веке има 30 год и он може да биде добар само во Брегалница и слични тимови каде што ке биде лидер. Еве пример со Симјановски кој беше лидер во Напредок,а сега го нема нигде,дури ни од клупа не влегува. Од лигава единствено кој можат да направат разлика на терен се Блажевски,Ејупи,Жуниор,Крсте Велковски и можеби Неџипи. Другите реално што малку се издвојуваат е поради тоа што играат во послаби тимови и таму се лидери на екипите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom