Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Anglija za da uspee na reprezentativno nivo mora da naturalizira igraci,znaci dete od Argentina,Brazil vrven talent od 16-17 godini i ostaj go da igra za nivna drzava(Argentina,Brazil) U17,U19,U21 za na kraj koga e najvazno da zeme Anglisko drzavjanstvo i da igra za seniorskata reprezentacija na Anglija.A pritoa celo vreme da nastapuva za Angliski klub zaboraviv da dodadam.

Знаеш толку си оптеретен со Јунајтед,што мислим дека потајно навиваш за нив.Не е можно од уста да не ги вадиш,ако не ги сонуваш еве ве.
Види, ја сум фан на Ливерпул како секој што е фан на некој клуб во лигава. Повеќето си имаат и секундарно клупче кое го симпатишаат, најчесто од понискиот дел од табелата. И ја исто, само секое коло го мењам во зависност од тоа кој сакам да тепа за на душата да ми биде убаво :)

Сакаш да кажиш дека со глори хантер :гик:
Глорихантерите ги бираат клубовите што мислат дека ќе тепаат. Ја ги бирам клубовите што сакам да тепаат :)

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
Рики го докажа спротивното.
Ти објаснив погоре најпросто што можам. Види, ја ви го мразам клубот. Сакам да патите и колку што е можно почесто да губите. Не знаеш колку ми се пуни душата кога губите. Не повеќе од кога тепа Ливерпул, ама дефинитивно е на второ место. И како да ги сокријам емоцииве? Тоа е како да не и кажеш на љубената дека животот би го дал за неа. Не би го дал животот за ништо пошто сум егоист и самобендисан, но воедно реален и искрен и заслужувам да живеам пошто можам многу да придонесам, али за мене идеално коло е колото во кое Ливерпул тепа, а вие губите. Екстаза доживувам.

Ти објаснив погоре најпросто што можам. Види, ја ви го мразам клубот. Сакам да патите и колку што е можно почесто да губите. Не знаеш колку ми се пуни душата кога губите. Не повеќе од кога тепа Ливерпул, ама дефинитивно е на второ место. И како да ги сокријам емоцииве? Тоа е како да не и кажеш на љубената дека животот би го дал за неа. Не би го дал животот за ништо пошто сум егоист и самобендисан, но воедно реален и искрен и заслужувам да живеам пошто можам многу да придонесам, али за мене идеално коло е колото во кое Ливерпул тепа, а вие губите. Екстаза доживувам.

Само место Лфц, Арсенал! :cool:

baby-bale.jpg

Овие од Тотенхем имале уште едно мајмунче у тимот.

Еј да не се разбереме погрешно само. Ја немам ништо против било кој фан, од старт ве почитувам сите (сепак не почитувам никој повеќе од себе) еднакво како фанови на други клубови, без разлика кој за кого навива. Истовремено и ве разгледувам сите индивидуално, пошто мразам генерализација (не, не правам анализи, сакам да кажам дека формирам мислење според понашањето, не според клубот за кој навивате). Против фановите на клубот кој го мразам немам ништо, напротив тројца од форумов лично ги познавам, еден дури ми е еден од најдобрите другари у real life. Има и фанови кои би сакал да ги запознаам пошто делуваат како супер личности (само што го утнале клубот :D ). Е сеа нормално има и некои тенџериња чија ниска интелектуална способност и карактер кој не можам да го смислам немаат никаква врска со клубот за кој навиваат, туку такви ги создала природата, шо да праиш.

Али тоа дека ви го мразам клубот, никад нема да го одрекувам. Го чекам денот кога вие ќе бидете тие што се вадите на историја :P

- Ваш, Рики :)

Како бе егоист и самобендисан млад човек навива за Ливерпул? :D Ај оние што биле млади во 80-тите ок, разбирливо. Ти си и мазохист, кој сака да си го повредува егото и да мора да зборува за правди, за да си го брани клубот за кој навива. :icon_mrgr:

Како бе егоист и самобендисан млад човек навива за Ливерпул? :D Ај оние што биле млади во 80-тите ок, разбирливо. Ти си и мазохист, кој сака да си го повредува егото и да мора да зборува за правди, за да си го брани клубот за кој навива. :icon_mrgr:
It's in our blood. We can hide it, but we can't destroy it.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom