Q
qazwsxedc
Гостин
Неможам да добијам работна дозвола за 3-ца играчи,да ти ебам англиското правило...
Се изнервирав многу
Се изнервирав многу

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

дали има некој начин да се биде менаџер на некоја македонска екипа ?
ако играш во европа играј пријателски за да се во форма...А иначе нема потреба...Што мислите за паузата во македонските првенства од декември до фебруари? Дали е добро за тоа време да играм пријателски или да ги одмарам играчиве?
ако играш во европа играј пријателски за да се во форма...А иначе нема потреба...
Момци ајде мал совет. Што мислите за Дибала (дечкото од Палермо)? Добар играч е? Можам да го земам за негде 4-5 милиони што не ми се гледа многу, но скептичен сум како би се снашол во формација со еден шпиц затоа што е ситен играч, брз но послаб физички, а да не збориме за скок игра. Плус финишинг му е 12, а ја барам некој со висок финишинг (рецимо, минимумот е 16). Моментално како напаѓачи ги имам Јелавиќ и Видра (го земав на фри). Од Хрватов ич не сум задоволен, прва сезона даде само 10 гола (имаше пост од преку 11-12 утакмици). И трета опција си го имам Аруна Коне кој планирам да го продадам чим купам напаѓач подобар. И кога сме веќе кај напаѓачите, предлог за некој робусен напаѓач од типот на Лукаку, што може да се купи за максимум 18-10 милиони (иам поголем буџет али гледам да не трошам многу пошто Евертон не се баш јаки финансиски). Ги гледам Папис СИсе (даде 30 гола во ПЛ во првата сезона, али има 29 и тоа ме кочи некако, иначе се зима за негде 11-12). Го ѕирнав Вилфред Бони, даде преку 20 гола за Свонси, он е негде поскап (негде околу лимитот кој го споменав). Сакав да го земам Чичарито, али Јувентус ми го дрпнаа од пред нос, све да им ебам.
![]()
Интересна фоткава![]()
Левандовски види ако не го продолжил договорот со Борусија, пробај си ја среќата мада неверувам дека ќе дојде во Њукасл.Aко играш со лажна 9ка тогаш зимај го Дибала.
Јас со поачер играм, Сисе ми е онака променлив, како и да е летоска сите пари ги давам на некој јак шпиц.