UEFA Лига на шампиони 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ставајте во спојлер вакви работи бе.. и не мора сите да ја цитирате и сликата сеа.

Да не кобам ама од 10 м овој ако паднал и според сликава, ако преживее треба да пали свеќи до крј на животот.

Зашто да пали свеќи кога може да пали бакљи :icon_lol:

колку само смрди двомечов на Челзи и Базел ... копа.
Никад не ги терам овие муабети за местенки али овде иам голема сумја дека се наредени и двата натпревари, да не навлагам у муабетите дека генерално е прифатен ставот за Базел и нивните стандардни реденки у домашно првенство.

Него која класика ќе е Милан - Ајакс :drk: , ми се отствари желбата победникот од тој меч у наредно коло да одлучува кој ќе иде даље, до душа на Милан и нерешено им одговара.

п.с. Kонтрите вчера на Борусија, pure masterpiece. :cuc:

Никад не ги терам овие муабети за местенки али овде иам голема сумја дека се наредени и двата натпревари, да не навлагам у муабетите дека генерално е прифатен ставот за Базел и нивните стандардни реденки у домашно првенство.

Него која класика ќе е Милан - Ајакс :drk: , ми се отствари желбата победникот од тој меч у наредно коло да одлучува кој ќе иде даље, до душа на Милан и нерешено им одговара.

колку само другачије ќе беше ако не им свирнеа на Милан непостоечки пенал против Ајакс, сеа Ајакс и со нерешено против Милан ќе се пласираше, Челзи ги заеба Шалке сеа ќе мора да тепаат со Базел.

Дортмунд одлични коа другиот тим е отворен тоаш Микитаријан и Обамејанг се ѕверови, Левандовски какви пасови вториот и третиот гол по негова заслуга, башка и тој прием и пас кон Обамејанг коа искочи 1 на 1

абре починал јас како што читав тој навивачот. Пад на глава од 15 метри не е можно да се преживее, да е трева, земја ајде така и така али бетон.

Последен пат во дивиот север го лапнавме 3:1 од еБАТЕ Борисов, така што јас ќе си ќутам за вечер. И на Барса под Пеп не и одеа баш натпревари во бивш СССР колку што се сеќавам...

Да си го гледал Челзи сезонава, ќе знаеш дека нема М од местенка. Три партии само ги изиграа на ниво, другото се беше просечно и потпросечно, на сила. Базел покажа желба за надигрување и на двата натпревари, Челзи вчера отиде по бод, се врати без ништо.

Па добро, не врни ич снег во Москва. Ова ќе биде интересно за гледање. :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom