Кико Д.
ULTRAS - way of life
@Uli Hoeneß не бираш тим? Ајде уште малце имаш време. Дека сме при крај и само тројца сте останати те потсетвам инаку немаше да ти спомнам 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
@Uli Hoeneß не бираш тим? Ајде уште малце имаш време. Дека сме при крај и само тројца сте останати те потсетвам инаку немаше да ти спомнам![]()
Останавме само двајца, а?
Ако победиме и двајцата во финалето, победник е тој што покасно го има изберено шампионот од минатата сезона т.е Вардар?
Кико имам предлог да ја завршиме играта. На Ѓаволот не му текнува за такво нешто, па еве нека биде тој победникот (иако јас последен го имам одберено шампионот). Нема смисла да бираме одново тимови од пролет кога може сите тогаш да се вклучат во играта и одново да почне зашо ако продолжиме од март само јас и тој до мај ќе играме.
Кај мене (во Примера) да се случи вакво нешто, јас би ги прогласил и двајцата за победници зашто и двајцата после 20 кола успеале да останат во игра.
Нормално, во Примера веројатноста да дојде до вакво нешто е сведена на минимум, но јас не би почнувал од почеток.
Ако продолжат од почеток да бираат тимови, тоа би траело минимум уште 5-6 кола.
Никој нема да сака да ризикува и ќе ги одбираат фаворитите.
Не може двајца да бидат победници, нели исто како ти што губиш секогаш во игрите од мене и како Реал што губи секогаш од Баерн.Затоа не можеш да се сметаш за победник исто како и твојот тим.
![]()
Не може ни да се сметаш за поразен ако не си испаднал од ниту една екипа
Ѕирни, ѕирни ја табелата во ЛЕ (таму е главната војна меѓу мене и тебе, втора сезона по ред)![]()
Шо бе, јас мало дете да не сум?Кико имам предлог да ја завршиме играта. На Ѓаволот не му текнува за такво нешто, па еве нека биде тој победникот (иако јас последен го имам одберено шампионот). Нема смисла да бираме одново тимови од пролет кога може сите тогаш да се вклучат во играта и одново да почне зашо ако продолжиме од март само јас и тој до мај ќе играме.
Шо бе, јас мало дете да не сум?
Ако веќе тука завршува овој круг ти си победникот на играта, fair and square, покасно го избра Вардар. Нека одлучи организаторот на играта најдобро.