Што слушаме во моментот? (Читај правила)

• Креатор на темата Креатор на темата Erich Zann
  • Време на започнување Време на започнување
Oдамна немам слушано олку добар surf рок. Плус Балканци да ти бидат.

Eдна од песните кои влегуваат на прво. Инаку тема ќе спремам за брзо околу овој правец.

Bambi Molesters-Malaguena

@turvior добри се, малце шпански ми звучат или сум грешка?

Иначе ја денес, како ја затерав од сабајле, се шо имав од porcupine tree у мојов компјутер, се преслушав. Од In Absentia, Fear of the Blank planet, DeadWing до двете цедиња на The Incident па и Lightbulb. Сокапав ги. Ама мераци ми правеа цел ден.

моментално, porcupine treee - 3

@turvior добри се, малце шпански ми звучат или сум грешка?

Иначе ја денес, како ја затерав од сабајле, се шо имав од porcupine tree у мојов компјутер, се преслушав. Од In Absentia, Fear of the Blank planet, DeadWing до двете цедиња на The Incident па и Lightbulb. Сокапав ги. Ама мераци ми правеа цел ден.

моментално, porcupine treee - 3

Амерички правец е ко шо знам. Инаку можи да го имаат шмекот тоа трубињата во позадина. Но интересна е играта и филмањето кое го нуди правецот. Онака мислиш трчаш или возиш или леташ, или сурфаш :D

Амерички правец е ко шо знам. Инаку можи да го имаат шмекот тоа трубињата во позадина. Но интересна е играта и филмањето кое го нуди правецот. Онака мислиш трчаш или возиш или леташ, или сурфаш :D

Па баш на тоа ме потсети, башка пиштоли, каубојска кафана, мехико, Антонио Бандерас.. тај стил :icon_lol:

Оти го скапавте од рекламирање и фалење албумот тука на форум, конечно решив да го преслушам Trouble Will Find Me. Вчера дојдов до него, си го стокмив за денес мераклиски, и од попладнево до сега пред кревет си тера скоро без престан. Ми фали само уште тоа чувството на љубобол за целосно соживување. Ама ако арно е и вака, ако не и поарно.

The National - Sea of Love

The Boxer Rebellion - No Harm
Песнава некој ја имаше пуштено на радиото неодамна, и оттогаш често си ја слушам. Преубава песна. :cool:

Закон беше бендот. Со последниот албум ептен се посраа, али таа песна припаѓа во постарите албуми. Инаку од последниот ѕирни ја оваа, така ептен отскокнува по квалитет :)

http://www.youtube.com/watch?v=HKTAXkpGceQ

Денес, солидна компилација. Ко шо праев, мерачки и лезетски ин д гуд олд ирли 10ies :D

Главните состојки се одбрана ствар од Битлси, како реципроцитет на одбрана ствар на Стоунси.
Се меткаат тука и Цепелин, Дорс, Иглс, па дури до Ајрон Мејден стига работава.

Еве, сега на пример, Killers врти, од времето кога Мејденци покушаваа панкери да станат. Да чкртаат А по ѕидовите.
Без скрупули изјавувам дека Килерс ми е омилена песна, и затоа се најде на компилацијава.

Следеча, знаете која? the Ocean.
Zepp :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom