Абе не се летајте дека била местена.
Никој не може да ме убеди дека ја наместиле утакмицата!
За жал кога очекувањата се најголеми, екипата потфрла...
Два пати сум сигурен во победа во Борис, два пати губиме, и тоа сен единстгвените пати, финале куп 2009 и денес.
Тоа е тоа, Раде Мијатовиќ

Подобро што не треснаа порано, многу поболно ќе беше васков пораз да стигнеше во првенството.
Единствена позитивна работа е што
ПОЛОШО од ова не може да изиграме.
Не верував дека ова ќе го кажам, ама Растворцев ни фалеше премногу

Прво полувреме не бевме толку очајни. Чувствував дека во секој момент може да се одлепиме и што сакаме да си правиме. Алудирав цело време да не му сее пее на Номчета, пошто кога и да му скандираме не растура, ама тоа е...
Се молев Манасков да игра добро за да го остават во игра, и кога видов дека влегол Ојлески Јуда знаев дека многу работи ќе се сменат.
Од омилен играч, до најомразен почнува да ми доаѓа

Кога дава голови накај нас цело време слави.
Пресвртот на мечот го направи Раде Мијатовиќ.
Вонземјанско бранење, да бидам искрен такви 15 минути досега не сум видел да има ниеден голман во светов

Сите останаа подзинати, и целосно ги отпиша нашите.
Вардар го загуби мечот ради 3 потези:
1. Дотогаш одличниот Милиќ беше седнат на клупа и влезе Диви кој за 9 минути прими 7 гола.
2. Од икс причини Петриќ го седнаа на клупа и во одбрана играше Душебаев. Алекс не знае да игра одбрана, тоа е факт!
3. Раде Мијатовиќ.
Зар не се обидуваа нашите да дадат гол?
Значи не бевме толку очајни во тие 10 минути колку што звучше гадно серијата од 7-1 на Металург.
Не бевме во ситуација да очајуваме за позиција за шут, туку имавме 6-7 чисти зицери кои беа феноменално одбранети.
Епа момци кога голманот има таква вечер, НИШТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ.
Можевме да си пееме НЕЧЕ ЛОПТА ПОШТЕНОГ ЧОВЕКА

Не убија мотивациски. Знаете ли колку демотивирачки изгледа тоа?
Во овој дел и судијата не се прослави највеќе, гледаше некои само него познати пробивања.
Последна шанса беше кога дојдовме до -3. Дибиров унтна чисти шанси, али па два пати од мртви позиции погодуваше за да не врати од мртвите.
И тогаш се случи главното, гол на Атман и исклучување на Брумен за КРАЈ НА МЕЧОТ.
До крај само го избришаа подот со нас и единствено Карачиќ парираше.
Вака и во меѓусебен дуел се подобри, така даодново си дојдовме до тоа дека мечот со Динамо ни е меч на сезоната
Се разигра и Димовски и целос време се утепша од провоцирање, оа затоа дојде и до тој кекцес, наш фан да фрла со столици во терен
ОБАВЕЗНО ТРЕБА ДА КАЗНАТ, ако не ни дадат еден меч пред празни трибини, не се фер.
МОРА ДА СЕ СЛУЧИ ТОА, за да се научат некои копиљаци дека не можат сда прават што сакаат.
Јас на нашиот форум тврдев дека групата ни е хаос, и тоа што се изнавива во првите три меча беше само моментална инспирација. Денес тоа и се потврди. ГРУПА ШТО НЕ НАВИВА НА ФУДБАЛ НЕ Е ГРУПА.
Јас од кога одам на утакмции вакво слабо навивање немало, бар не на посериозните мечеви.
Да не барам оправдување ама пред мечот имало некоја масовна тепачка со полиција пред вратите и голем дел од нашето водство беа уапсени.
На трибина бевме само со еден водач и бевме како банда без команда.
Алооо една детска градинка да ти биде погласна? Ама тоа е кога билетите се пуштаат во билетара, пола наша трибина беа залутани фаци

Сепак вината е исклучиво во тоа што практично никој не водеше навивање, без водач тоа е.
МИЗЕРИЈА!!!
Порано и кога сме губеле, не смееле други да се слушнат бе. Играчите сме им кревале морал до таван, кога при пораз сме ечеле уште пола саат после утакмица!
Што побрзо да се заборави денов

Јас си ја истрошив цела негативна енергија. Ги натерав другариве да одиме на хокеј во Рамстор и цела негативна енергија ја истрошив врз пакот, така да сега кур ме боли, само се чекаат следните утакмици
Јас на нашите ракометари ништо не им замерувам, само нека се соберат малце психички и нека продолжат како што почнаа.
АЈДЕ АЈДЕ АЈДЕ ВАРДАРЕЕЕЕЕЕЕЕ ВАРДАРЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ВАРДАРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!
П.с. Види Фотос е баксузот