Хорор филмови

Вечерва во 23:20 на каналот Cinemania, ќе емитуваат хорор (доста интересен според трејлерот), се вика Поседнуче у конектикату ... незнам на англиски како се вика, али доста интересен и напнат ми делува, ќе го гледам вечер.

http://www.imdb.com/title/tt0492044/ Овој е :)

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu
Си го гледал? Добар е? :)

Мене ми е гледан. Ок филм е. Ништо спектакуларно да извикаш ваааааааааууу, да паѓаш во трансови, но забавен е онака, ретки се досадните моменти, се најдува и по некој добар момент кој ќе те задрма и така.

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu
Вечерва во 23:20 на каналот Cinemania, ќе емитуваат хорор (доста интересен според трејлерот), се вика Поседнуче у конектикату ... незнам на англиски како се вика, али доста интересен и напнат ми делува, ќе го гледам вечер.

Да се самоцитирам :)
Го гледав, и солидно хорорче, не е некој ептем екстра што ќе те мавне на психа (барем мене не ми делуваше), но не е ни некој со подпросечен квалитет.
Сум гледала и полоши и подобри од овој, така да го ставам во средина (со мала нијанса накај подобрите).
Најнапнати ми беа моментите кога играа криенка :)
Од мене 7/10

..единствен добар впечаток ми остави Chernobyl Diares..ма да и тоа не е нешто нај нај..ама е дифрент :D ...НЕМА БЕ ХОРОРИ НЕМА.......не гледам више..
Ако ти се допаѓа стилот на камерата, звучиш како да ги немаш гледано Карантин (и Рец, оригиналот):

Па гледај било кој македонски филм снимен после 1991 се е тоа хорор и под влијание на Чернобил.:notworthy:

Сега го ѕирнав трејлерот, го имам гледано. :(

Ако знаете уште хорори со Чернобил, известете ме.

Stalker, не е баш за Чернобил, ама слично е. Забеган филм психолошко - истражувачки...не е баш хорор, ама е језив, психоделичен, и визуелно прекрасен. Трип...

Филмов може да ти се допадне, а може и да ти биде досаден...мене ми се допадна.

Интересно е што на некој начин, хаваријата беше предвидена од страна на Тарковски во овој филм, за после неколку години вистински да се случи т.е. Чернобил.

Не знам во која смисла да те посере или да се посериш...

Но, ако сакаш од гадости да посереш црева ова она...

The Texas chainsaw massacre- така некако беше...

Ако сакаш на психа да те штракни.....

The Grudge
Shutter
мои фејв the rite, season of the witch, the uninvited, room 1408, the last exorcism, the woman in black... гледај, препорака :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom