Хорор филмови

The Conjuring е најдобриот хорор што го имам гледано во поново време. Иако не внесува ништо инвентивно во жарнот ги има собрано најдобрите елементи и одлично инкорпорирано во ова тензично ремек дело.

Гледајте го навечер сами во темна просторија и од време на време проверувајте да не има некој зад врата. (y)

а сабтајтл за We Are What We Are ( за торентот од јифи) ? Англиски да е , само да се фаќа .

конечно го изгледав вчера The Conjuring (гледам филмови само на квалитетни снимки, Псајсајд синдром јбг) и задоволна сум. Сте опфатиле се во глобала, иако не измислиле топла вода. Ми се свиѓаше што филмов е направен без претерувања и одење до екстреми како Инсидиус и ѓаволот што беше како Хелбој во главата и посебно ми се допаднаа интрото и завршната шпица, професионална деформација ова малце, ама јбг :D му доаѓа како понапредна верзија од Амитивил само што таму Рејнолдс растури :)

Ед Ворен во македонсково општество би бил налик Иван Исцелител :D

Го гледав Evil Death........срање у боја еј..оваа иззомбирисана опседната со шат ган иде накај нив.....овие ја прашуваат "ШТО ПРАВИШ?" :pos:...патетики на пола го изгасив...Insidius добар до средина...ама после коа фатија кечери да глумат таткото и тој Хел Бој комедии...The Conjuring..го изгледав ама оцена 5/10 ради совршеното сценарио...иначе приказна видена многу пати..и ништо интересно нема..на неколку наврати предвидов што ќе се случи.....И ПОГОДИВ..единствен добар впечаток ми остави Chernobyl Diares..ма да и тоа не е нешто нај нај..ама е дифрент :D ...НЕМА БЕ ХОРОРИ НЕМА.......не гледам више..

Chernobyl Diares најтапа филм шо сум го гледала лејтли. The conjuring и Dark skies дефинитивно без сон ме оставија некое време. А хорор шо не успеав да го изгледам до крај и не сакам ниту името да му го пишам е Егзорцизмот на Емили Роуз. Го гледав у средно и до ден денес имам трауми, поминаа едно 6-7 години. Глумицата ми беше позната од неколку комедии, и ако начекам филм со неа, не го гледам, страшно ме потсека на хоророт и не можам. А ем не ми држи гз ем гледам.

чернобил дневниците ќе беше подобар да немаше толку исфеминизирани актери.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom