Хорор филмови

Не те разбирам баш? :/

Мене ме прашуваш дали ми е гледан? ептен сум уморен, јебига :D

Ти го препорачував еднаш, исти стил со Таke Shelter, even помрачен, такоџе со Шенон. :)

Koга го гледам Шенон во билокој филм/серија се осеќам како Ханибал да го гледам т.е Хопкинс.

Иначе, се мразам што ми се допадна Чаки новиот! :pos: У халоуиин мууд, онака, носталгично.

Го гледав ноќеска у 3 саат The Conjuring. Задоволен сум.

И покрај клишеата од типот на језиви кукли, врати кои се отвараат/траскаат сами, саати кои застануваат во исто време.. сепак филмот беше страшен, имаше поставено една многу језива атмосфера. Глумата беше извонредна (особено децата), камерите перфектни, музиката совршена за хорор. Константно напнат филм, меѓутоа очекував повеќе од крајот.

Како и да е, доколку го гледате сами во ниедно време со до даска пуштен глас, тешко да не ве исплаши. Препорака.

6.5/10

Ужасно слаба глума... очај!

Oди учи полагаш сабајлево :D

Има похорор од то да не ти се повторува, а да треба да повторуваш :P

Инаку да не сум офтопик, да заврши чколиово и им влегувам на хорори 2013. Запоставена ми е годинава со исклучок на 4-5 филма.

aj be daj kazete nekoj film so kje me "posere"
Не знам во која смисла да те посере или да се посериш...

Но, ако сакаш од гадости да посереш црева ова она...

The Texas chainsaw massacre- така некако беше...

Ако сакаш на психа да те штракни.....

The Grudge
Shutter

Вечерва во 23:20 на каналот Cinemania, ќе емитуваат хорор (доста интересен според трејлерот), се вика Поседнуче у конектикату ... незнам на англиски како се вика, али доста интересен и напнат ми делува, ќе го гледам вечер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom