Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
А како би требало да го сваќаме?:cautious:

Па, дефинитивно не толку сериозно како што сте си го сфатиле.
Проблемот е што повеќето мислат дека штом девојката е фина, им прави муабет и не им мава корпа во први пет секунди, мора да е заинтересирана да излезе со нив. И ова не само на фб, туку и во живо. А не секогаш е така.
И после кога ќе ви каже не, ќе има вакви коментари ко погоре, фб сите ги расипал, сите се прават недостижни, итн.

Член од
25 јули 2013
Мислења
118
Поени од реакции
97
Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.209
блиску си ама не сум толкав шмекер ;)

Знам дека не си, не веруем дека си блиску. Али ако сакаш да успееш во полево со кое се замараш ондак треба да станеш.

Член од
25 јули 2013
Мислења
118
Поени од реакции
97
Многу големо значење му придавате на Фб.
И ептен сериозно го сфаќате.
не...
на почеток многу се заебавав на facebook не го сваќав и јас толку сериозно ама кога видов како го гледаат 99% од луѓето, и во што прерасна сега веќе сите го сваќаме многу сериозно и е,
ко видов дека и државни сериозни фирми како банки и сл. имаат страни, групи напраевно што можиш да видиш што понуди имаат, па и од факилтет имаме група што ни кажуваат кога имаме предавање, оценки
--- надополнето: 24 ноември 2013 во 22:10 ---
Па, дефинитивно не толку сериозно како што сте си го сфатиле.
Проблемот е што повеќето мислат дека штом девојката е фина, им прави муабет и не им мава корпа во први пет секунди, мора да е заинтересирана да излезе со нив. И ова не само на фб, туку и во живо. А не секогаш е така.
добро да, до негде си во право за ова дека ако ни прави девојчето муабет бла бла бла...
ама зошто да не пробам од кај да знам што има во глата, подобро што ми текнува да напраам нешто отколку да не ми текнува :D што да не ми се слоши? :) негде ќе успее негде не
за други муабети имам другари и по некоја пријателка

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
не...
на почеток многу се заебавав на facebook не го сваќав и јас толку сериозно ама кога видов како го гледаат 99% од луѓето, и во што прерасна сега веќе сите го сваќаме многу сериозно и е,
ко видов дека и државни сериозни фирми како банки и сл. имаат страни, групи напраевно што можиш да видиш што понуди имаат, па и од факилтет имаме група што ни кажуваат кога имаме предавање, оценки

Мислев за ситуацијата со бркање на девојки на фб, а не за факултети и фирми како се рекламираат. :)

добро да, до негде си во право за ова дека ако ни прави девојчето муабет бла бла бла...
ама зошто да не пробам од кај да знам што има во глата, подобро што ми текнува да напраам нешто отколку да не ми текнува :D што да не ми се слоши? :) негде ќе успее негде не
за други муабети имам другари и по некоја пријателка

Абе ти слободно прашај ја дали сака да излезе со тебе, тоа не ти викам не.
Но, и да каже не, ништо страшно.

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Дали би било во ред да имам девојка девојка +6 години постара? :unsure:

.Sky.

Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
more ako si ja sakas i +10 neka e gajle da ne ti e....:pipi:

nego so prais ti na ovaa tema be ajde brisi u temava muzika ti ne si za tuka :P
Штом ти потврдуваш ко така ајде вака да те послушам :pipi: Да не речеш пилево се бунит

.Sky.

Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
ЗЗависи синко.
Ти колкав си? Колку врски си имал досеа која возраст биле?
Таа има некои 26,27,28 :) Тука негде е...

две долги врски имам една 4 друга 2 иполка и 2 помали незначајни.

Kajgana Shop

На врв Bottom