- Член од
- 5 февруари 2007
- Мислења
- 10.719
- Поени од реакции
- 13.438
Kao треба да проба да излезе оттаму и пак да се обиде?Ah saladin... imase dobri stavovi se dodeka ne spomna frindzone kako poguben problem.
Kao треба да проба да излезе оттаму и пак да се обиде?Ah saladin... imase dobri stavovi se dodeka ne spomna frindzone kako poguben problem.
Ај вака ако може ситуацијава да ми ја подразјасни некој и да ми даде некое објаснување:
Излагам со некоја на прв состанок, запознавање ова-она, на крај од состанокот ја прашувам дали убаво си поминала и дали сака пак да излезе и она вика "да, сакам", на фб продолжува и она мене да ми праи муабет (нема монолог со замарање на чет, туку обостран муабет), а за втор состанок не успеваме да се договориме месец дена. Една од причините е колоквиумска недела, па вика дека може откако ќе заврши да излеземе. Завршува неделата, низ муабет ја прашувам дали е слободна викендов, вика "не сум сигурна". Ја прашувам кога ќе може, вика "'ќе ти пишам" и и викам "договорено". Од тој момент ме нема контактирано, ова е веќе трет викенд.
Што е поентата? Ова не е, "сакам да сме пријатели" пошто не ни бевме пријатели баш туку од старт беше јасна заинтересираноста. Ова е одбивање или пак од оние случаи кај што и годи заинтересираноста али нејќе ништо повеќе, иако вика дека сака, али некако магично не успева да направи време. Не ми е логично тоа пошто и сама вика дека нема многу време пошто работи две поситни работи покрај факултетот, па не верувам дека би одвојувала многу време само за "додворување". А ако е стварно толку зафатена, а е заинтересирана, до толку не може да направи 2-3 саати простор во било кој дел од неделата за да излезе со мене?
Anyone?
Ете го одговорот...Го имаш веке.Не сака.!Get over it!Ова е одбивање или пак од оние случаи кај што и годи заинтересираноста али нејќе ништо повеќе
Има една интересна поговорка:иако вика дека сака, али некако магично не успева да направи време.
Може ама...до толку не може да направи 2-3 саати простор во било кој дел од неделата за да излезе со мене?
Не, туку ко му даваш совети бла бла, и на крај пази синко абе френдзона мн страшна работа... Grow a pair! Девојка ќе те откачи и готово сонцето утре не огрева, крај!Kao треба да проба да излезе оттаму и пак да се обиде?
Не реков сеа да бега од неа као од куга. Само му спомнав да припази. Пошо секому му се испушта од раце коа после од одредено време се опушта во врската.Не, туку ко му даваш совети бла бла, и на крај пази синко абе френдзона мн страшна работа... Grow a pair! Девојка ќе те откачи и готово сонцето утре не огрева, крај!
Рики, единсвено решение за твојата ситуација е да ти биде гајле буквално за се, ништо да не си зимаш при срце и тоа. Немаш ништо што да изгубиш.
Ако успее да ти ја превземе некој ропак со ропачки муабет, тогаш супер. Ќе ти покаже каква е и поарно ќе ти биде без неа.или веќе ако имаш женска ќе и пиши некој ропак со некој ропачки муабет ќе ти ја лапне, страшно страшно
со девојчето што си пишував се беше ок муабетите дури не и реков за на кафе се појде у к***ц...
имало време за другиот ден пошто заборавала стално на договорено, со другарките стално заборавала... бла бла бла...Што ти пиша кога и спомна за кафе?
Таа што преку фејсбук ќе те разочара или заебе, истото ќе ти го направи и ако би немало фејсбук. Оп некој у дискотека ќе се најде и толку треба. Порано може така изгледало ко да се повеќето подобри и пофини, али од друга страна порано било многу потешко да дознаеш која каква е, освен од рекла-казала муабети. Многу полесно е да скриеш нешто коа немаш фејсбук.од кога излезе facebook некако како женскиве да се се по ладни се понедостапни како пред тоа незнам, дали дека секој втор на секоја една и пишува и има многу избор, што се случува со рајава незнам...
со девојчето што си пишував се беше ок муабетите дури не и реков за на кафе се појде у к***ц...
донесов заклучов повеќе да не пишувам на facebook некако ме депримира, го нема тој дух како во живо, сега го треснав ова ,ама зборо ми е... муабет си е муабет кај надвор кај на facebook
или веќе ако имаш женска ќе и пиши некој ропак со некој ропачки муабет ќе ти ја лапне, страшно страшно
сите се праат принцези совршени кои бараат некој мил, добар, верен а ко ќе видиш надвор сето е однопаку на facebook сето ти е розово
Совет батали Facebook иди во лов на волчици во живо!!!
ми иди да фатам и да го испукам онај Zuckerberg кај сето беше заминато у три п***e материне уште facebook фалеше!!!!!
Делиме исто мислење.А тек колку врски се имаат заебано поради facebook!Место да ги олиеснит релациите меѓу половите уште повеке ги искомплицира!од кога излезе facebook некако како женскиве да се се по ладни се понедостапни како пред тоа незнам, дали дека секој втор на секоја една и пишува и има многу избор, што се случува со рајава незнам...
донесов заклучов повеќе да не пишувам на facebook некако ме депримира, го нема тој дух како во живо, сега го треснав ова ,ама зборо ми е... муабет си е муабет кај надвор кај на facebook
или веќе ако имаш женска ќе и пиши некој ропак со некој ропачки муабет ќе ти ја лапне, страшно страшно
сите се праат принцези совршени кои бараат некој мил, добар, верен а ко ќе видиш надвор сето е однопаку на facebook сето ти е розово
ми иди да фатам и да го испукам онај Zuckerberg кај сето беше заминато у три п***e материне уште facebook фалеше!!!!!
Не се замарај повеќе со нејзе,очигледно си игра к..ташак со тебе.Има и други риби во океанот!имало време за другиот ден пошто заборавала стално на договорено, со другарките стално заборавала... бла бла бла...
ајде бреее
да се договори со машко да излези и ќе заборави дека се договорила?!
а девојчево е 19 години не е толку мала за вака глупо да размислува дека и верувам ама тоа е секави глупачи има
и вика нееее стварнооо, плус сака да ме убеди во незината лага
добро бе на баба ми што и се суши мозокот да и договорам да излези со некој нема да заборави...
типкава пази, ќе заборавела ало бе се слуша што зборува
ме споредува со некои празноглави лигуши што му прави вакви бесмислени муабети?
барем јас не се сеќавам дека и направив некој смотан муабет што ме деградира како глуп
работата е 2 пати неделно се оди во дискотека, а со facebook секој ден му е ко дискотекаТаа што преку фејсбук ќе те разочара или заебе, истото ќе ти го направи и ако би немало фејсбук. Оп некој у дискотека ќе се најде и толку треба. Порано може така изгледало ко да се повеќето подобри и пофини, али од друга страна порано било многу потешко да дознаеш која каква е, освен од рекла-казала муабети. Многу полесно е да скриеш нешто коа немаш фејсбук.
првин кога ќе и пиши си вика абе ај што го матам имам дечко, кога со дечкото ќе се закара, по некое време абе чекај ќе вратам нешто, по некое време абе ај ќе излезам, по некое време абе ај ќе го легнам еднаш, ај уште еднаш и упропастена врскаДелиме исто мислење.А тек колку врски се имаат заебано поради facebook!Место да ги олиеснит релациите меѓу половите уште повеке ги искомплицира!
--- надополнето: 24 ноември 2013 во 09:48 ---
Не се замарај повеќе со нејзе,очигледно си игра к..ташак со тебе.Има и други риби во океанот!
работата е 2 пати неделно се оди во дискотека, а со facebook секој ден му е ко дискотека
од кога излезе facebook некако како женскиве да се се по ладни се понедостапни како пред тоа незнам, дали дека секој втор на секоја една и пишува и има многу избор, што се случува со рајава незнам...
А како би требало да го сваќаме?Многу големо значење му придавате на Фб.
И ептен сериозно го сфаќате.