Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

:pos:

Ние Кардиф не можеме да го победиме, дома од ВБА губиме, ќе сме се носеле ЛШ :D
Ами недај Боже Дортмунд или Баерн ветрот да ги навее, на парчиња ќе не собираат.

Oти бе, ќе се измотивират една-две утакмици и ќе ги чукнеме. :D

Пошо ради Гигс и Велбек ни дадоа гол, тоа што кореецов му кидна на Евра и даде гол мање битно.

ne bidi bot be odma padna igrata se znaese toa....i koj starceto li ce brka rezultat u 90ta minuta ? ili dibekot so samo trce kako ofca i edvaj golot go pogoduva......

valencia uste na krajot od 1 poluvreme trebase da go vade se izgubi
--- надополнето: 24 ноември 2013 во 20:08 ---
Пошо ради Гигс и Велбек ни дадоа гол, тоа што кореецов му кидна на Евра и даде гол мање битно.

ne bidi bot be odma padna igrata se znaese toa....i koj starceto li ce brka rezultat u 90ta minuta ? ili dibekot so samo trce kako ofca i edvaj golot go pogoduva......

valencia uste na krajot od 1 poluvreme trebase da go vade se izgubi

Ја незнам зошто секогаш нас ни се случува да го примаме во 92 мин.!? Да му ебам стопанката. А Велбек шта речи, после тоа промашување и праведно беше да дадат гол. Да, и Руни не ја изигра таа на крајот. Тоа е тоа, нека си играат курот до крај, ќе видиме дали ќе влеземе во топ4.

Разбирам револт при пораз и при вакво реми со тимови од калибар на Кардиф. Мојс сакаше да го сведи мечот во стил на САФ пред мечевите во ЛШ. Со водство и смирена игра без многу трошење на силите што одеше во прилог се до крајот кога судијата можеше прво да суди контра фаул над Фелаини кога јаде шамар од Медел, ама тоа е тоа. И не знам која е причината што Гигс и Велбек се кудат за овој резултат кога голот не падна под нивна вина, а и не направија некоја грешка. Никаде не читам коментар за слабата партија на Евра кој не го следеше Кемпбел и го остави сам на Еванс при првиот гол и кога го остави Ким сам при изедначувањето. Никој не коментира за пропуштената можност на Руни на крајот кога можеше да ја забие топката со се голман, а тој изреагира почетники. Денес сум многу револтиран на Руни иако даде гол и асистираше зошто комотно заслужи црвен при стартот во првиот дел кога со намера го шутна противникот. Мојс треба да му одржи лекција за да си го задржи темпераментот зошто можеше да ги остави соиграчите на цедило по 10 минути игра. Тек тогаш можеше резултатот да биде и во друг епилог.

Потфрливме тоа е факт, само не ги менувајте мислењата од недела во недела, зошто по победите над Фулам и Арсенал кога бевме супериорни сите овде коментираа од типот :cuc::cuc: за Мојс и остала багра во клубот, а 2-3 недели потоа...

Среда ќе победиме и сите :drk:.
Ма не се нервирам повеќе сезонава, дека некој ќе направи некоја глупост мене притисокот да ми се крева. Не фала.

Пак да си прашам, ќе гледате вие од тука организирано во Мондандо во недела?
Пошо моѓуќе е да ве посетам.

Среда ќе победиме и сите :drk:.
Ма не се нервирам повеќе сезонава, дека некој ќе направи некоја глупост мене притисокот да ми се крева. Не фала.

Пак да си прашам, ќе гледате вие од тука организирано во Мондандо во недела?
Пошо моѓуќе е да ве посетам.
da da :)

Потфрливме тоа е факт, само не ги менувајте мислењата од недела во недела, зошто по победите над Фулам и Арсенал кога бевме супериорни сите овде коментираа од типот :cuc::cuc: за Мојс и остала багра во клубот, а 2-3 недели потоа...
Абе види тие коментари се за тој меч, овие се за овој меч. Еве некни со Арсенал, сите бевме уверени дека се враќаме во трката за титула. И оп одма кикс и пак ни бегаат на 7 поени. Пак Сити испаѓа пред нас, пак Челзи оди на +3. Јасно е оти ќе киксираат и они, ама ќе киксираме и ние. Не ми се верува да направи било кој голема серија од победи. А на нас тоа ни треба за титула. Така да, реално, многу тешко. :) Еве сеа имаме 3 тешки утакмици и мора да ги тепаме сите. И да ги тепаме, фактот дека искиксавме на сигурни утакмици ми го руши филмот и тоа е тоа.

Никаде не читам коментар за слабата партија на Евра кој не го следеше Кемпбел и го остави сам на Еванс при првиот гол и кога го остави Ким сам при изедначувањето. Никој не коментира за пропуштената можност на Руни на крајот кога можеше да ја забие топката со се голман, а тој изреагира почетники. Денес сум многу револтиран на Руни иако даде гол и асистираше зошто комотно заслужи црвен при стартот во првиот дел кога со намера го шутна противникот. Мојс треба да му одржи лекција за да си го задржи темпераментот зошто можеше да ги остави соиграчите на цедило по 10 минути игра. Тек тогаш можеше резултатот да биде и во друг епилог.

Ова ми беше во мислите. Руни ептен си дозволува. Се прави Џек. Прво како го исшутира оној, па после сам пред голманот и наместо да ја забие топката, мрежата да скине, тој... тој изреагира како 12 годишњак. Браво за голот и за корнерот сепак, ама имаше среќа што пред тоа не доби црвен иако според мене си го заслужи.

Евра, незнам друга приказна, незнам дали го јадат годините, дали е само слаб ден(зборам за дефанзивата), незнам да кажам и нема да го коментирам иако му забележувам за тие два ајде условно да ги кажам кикса.

Се на се, ќе речам дека иако не сме први, добро е. Не очекувам да бидеме шампиони на крај иако сакам и се надевам дека ќе бидеме, но да бидеме реални, такво нешто тешко да се случи оваа сезона. Оваа сезона само да завршиме во топ-4 и ќе биде таман. И за крај, барем во среда уште еднаш да ги изрешетеме фармацевтите. Се најдобро.

Пак Велбек крив, како и со Саутемптон. Озбилен сум, на водство од 1 разлика промашува шанса шо потешко е да ја промашиш и стигнува казна нормално. Па поарно уште еден бек да стаеше бар знаеш ќе се браневме со играч плус. Досеа Велбек не кошта 4 бода оваа сезона. Колку и да бевме мизерни, ако знаеше да се снајде во тие 2 ситуации на овие 2 меча, може и поубедливо ќе победевме.

Сеа Тотенхем, ако го казнат Руни и таму наебавме. Не сакам да помислам па што ќе се случи ако паднат и во Леверкузен.
Bad times...

Sidney Sam nema da igra za Leverkusen,posle Kiessling najdobriot igrac.

Taka da malku olesnuvanje. :-)

Пак Велбек крив, како и со Саутемптон. Озбилен сум, на водство од 1 разлика промашува шанса шо потешко е да ја промашиш и стигнува казна нормално. Па поарно уште еден бек да стаеше бар знаеш ќе се браневме со играч плус. Досеа Велбек не кошта 4 бода оваа сезона. Колку и да бевме мизерни, ако знаеше да се снајде во тие 2 ситуации на овие 2 меча, може и поубедливо ќе победевме.

Сеа Тотенхем, ако го казнат Руни и таму наебавме. Не сакам да помислам па што ќе се случи ако паднат и во Леверкузен.
Bad times...
Нема да го казнат Руни затоа што доби жолт картон за стартот. Ќе го казнеа ако судијата не досудеше прекршок, т.е. пишеше во извештајот дека не го видел стартот. Тогаш следи методот на ретроспекција.
--- надополнето: 24 ноември 2013 во 22:41 ---
Sidney Sam nema da igra za Leverkusen,posle Kiessling najdobriot igrac.

Taka da malku olesnuvanje. :)
Сам ми делува како Таунсенд од ТОтенхем само без себичноста :) до толку ли е стварно добар?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom