Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

ДА ИМ ЕБАМ МАТЕР, СЕ ДА ИМ ЕБАМ КУРВИ ПЕДЕРСКИ НЕНОРМАЛНИ НЕ ЗНААТ ЕДНО ВОДСТВО ДА ЗАДРЖАТ!

ДАЈ НЕКОЈ НЕКА ГО ПОСАДЕ ВЕЛБЕК ВО СРЕДА И АЈ У КУРАЦ ВЕЌЕ СО НЕГО, ГЛУПО ТЕЛЕ ОН ЌЕ МУ ГЛУМИ ФУДБАЛЕР ТУКА!

А за ова што го направи Руни на крај не знам што да кажам. Како бе толку глупо изигра не ми е јасно. :tapp: Ама трчаше цела утакмица, даде гол, направи асистенција...

И ЈАС ДА СЕ ЕБАМ ВО ГАЗОТ БЕ НА СЛОБОДНИОТ ЈА ЗЕМАВ ВЛЕЧКАТА ВО РАКА И КАЖАВ АКО ИМ ДАДАТ СЕА ГОЛ ЌЕ ЈА МАВАМ ВЛЕЧКАТА ПО ТВ.

Глупаци, ми го расипаа денот гонете се у три лепе поздрав.

Oвие stoppage time голови од времето на Ферги како да му се враќаат на глава на Мојс. :confused:

Немора да си го напикаат у гз. Кардиф им го напика.
Да им ебам мамата у пи4ка!

премногу просеци има во екипа, треба стабилност и решителност од сите а не само од руни и перси ... сите треба да газат пред себе а не да билдаат статистика на 50 лактања у средина и 60 пасови до голман. едноставно е, додека не се вратат керик џонс видич ќе патиме !!!!
некогаш на натпревар има по 1-2 шанси максимум, а кога во ситуација се наоѓа велбек да ја реши он ќе заебе, и така една друга трета пета стота утакмица по ред .. незнам зашто ама убеден сум како никогаѓ до сега дека од велбек нема никогаш да биде играч .. коњ за трчање да, можеби ќе даде голче чат пат но кога ќе дели успех со соиграчи тоа нема да биде зашто е добар, туку зашто другите играле добро и му пружале шанса да носи медал на вратот.

реков јас гигс и велбек сигурно му ја ебат јако ќерката па нон стоп ги пушта да му ебам крф мајчин глупак

Арно е бе ајде. Да сум јас на местото на Мојс, сезонава сите сили кон ЛШ, а во ПЛ би се задоволил со топ 4. :) Немора секоја сезона да сме прваци, мора и другите да се порадуваат малце. Ама вакви киксови како овој денес и тој со Саутемптон - не смеат.

da oti da gi pustese Anderson i Young temava ke procvetase od sreka. Tie bea ba klupa, koi drugi da stavi. Dodeka ne kupime dvajca veznjaci so oset za kreiranje igra i diktiranje tempo, vaka ke bide.

реков јас гигс и велбек сигурно му ја ебат јако ќерката па нон стоп ги пушта да му ебам крф мајчин глупак
Пошо ради Гигс и Велбек ни дадоа гол, тоа што кореецов му кидна на Евра и даде гол мање битно.

Арно е бе ајде. Да сум јас на местото на Мојс, сезонава сите сили кон ЛШ, а во ПЛ би се задоволил со топ 4. :) Немора секоја сезона да сме прваци, мора и другите да се порадуваат малце. Ама вакви киксови како овој денес и тој со Саутемптон - не смеат.

:pos:

Ние Кардиф не можеме да го победиме, дома од ВБА губиме, ќе сме се носеле ЛШ :D
Ами недај Боже Дортмунд или Баерн ветрот да ги навее, на парчиња ќе не собираат.

ајде во јануари на полусезона мојс ќе го донесе пола евертон (зашто најквалитетните фудбалери играат само за евертон а и младинска школа им бетер него на барса) и работите ќе си дојдат на свое место т.е. ќе станеме евертон јунајтед !!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom