Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

488010_10202411261350220_1260428036_n.jpg
1470325_10202411261790231_1509653248_n.jpg
1477451_10202411323671778_1909647897_n.jpg

--- надополнето: 24 ноември 2013 во 23:39 ---

Колку и да ме изнервира Руни со стартот, има право што се буни за Тајлер. Па побогу, кога ќе има нешто дискутабилно против нас, 843924329 репетиции ќе прикажат. А Жиру на пример кога му го фати коленото прошло коло, ни репетиција, ни кажа нешто Тајлер, ниту па на МОТД кажаа нешто. Значи не зборам пенал, туку дискутабилна ситуација.

Коментира судиски одлуки на Твитер, сега следува казна од 2-3 меча суспензија :facepalm:

А судијава незнам у кој филм беше цела утакмица, кој фактор си ти бе да ми глумиш Колина, ебате педерот.

Значи оваа сезона сите сакаат да паднеме колку што е можно повеќе ,ке си имаат цела сезона па и лето материјал за пополнување штампа. А за денес утакмицата мирисаше од километар дека така ке заврши, нерешено не е лош резултат кај кардиф земајки ги во предвид поразите на ситит идр. ‘‘појаки‘‘ екипи таму + еден поглед на листата на повредени и се знае дека сме зацапале во гомца:icon_lol: , а па да не зборам за резервната клупа ,кој од кој ,ниикој не спремен освен Битнер. Единствена забешелка ми беше поубаво ЛАВ да игра бек место смалинг

Ама не ги разбирате изгледа правилата, само парично може да те казнат за коментирање на социјални мрежи. Што има врска ова со што се случило на терен. Бабел на пример доби 20 илјади фунти негде казна за коментари. Има разлика.

подаривме 4 бода, 4 бода кои сега ке не држеа во топ 3...

Се собираат грешки кои скапо не чинат.
Против WBA ја промашивме формацијата, против Саутемптон лошо одбранивме корнер, сега шанси, шанси, и не казнија за нашата неефикасност.

Мојс мора да сфати дека Манчестер веќе го нема Сколс кој може да убие утакмица од 10 минута со наметнато темпо.

Измена се прави во тие минути, да се цепка и сецка противничката игра, не знам зошто не ја искористи третата Мојс.

Преочигледно е дека ни треба човек кој знае да задржи топка, за да нема толкав притисок на одбрана.

Мене многу ми е сомнителна работава на Мојс у врска со измениве, некако, барем од моево око пре-аматерски измени, и еве очигледно и не сносат некои резлутати!
До негде е и клупата крива што го има само тој сиромашкиот избор... ама ипак, ај денеска мање више, ама кога ќе ми текне на она со Саутемптон фијаското со измените :tapp:

Не ми е јасно само зашто Нани повторно дреме на клупа у последно време, значи одигра 2 важни натпревари со Португалија, запиша 2 асистенции и имаше солидни пробиви, а тука кај нас седи на клупа, а место него влага Велбек кој сакаше да ја искине мрежата, место само да ја спушти топката по земја и да завршевме предвреме работа.. :cautious:

Значи, како што кажав, прави преочигледни грешки.

Припремата на мечот сигурно содржела гледање на снимки од тоа како Кардиф им даде 3 гола на Сити.
2 од корна, значи прекин, и еден од нафрлена топка од игра, чинам.
Кога веќе си изгубил 2 поена во 90-та минута од Саутемптон, од корнер, си мислиш дека кога играш против екипа која е опасна од корнери, тука ке си ја завршат работата, и ке согледаат од каде доаѓа најголемата опасност.

Лани мака мачевме со тоа што на Де Геа никој не му притрчуваше кога тој ке одбиеше топка, и примивме еден куп такви голови, од Перч, Мичу, Стариџ, годинава ке се мачиме изгледа со топки од прекини.

Висина имаме во шестнаесетникот, man marking-от е за никаде.

Кривец за примениот гол е Евра он требаше да го чува тој Ким.. Видете само како му бега а Евра си стој у место

Коментира судиски одлуки на Твитер, сега следува казна од 2-3 меча суспензија :facepalm:

А судијава незнам у кој филм беше цела утакмица, кој фактор си ти бе да ми глумиш Колина, ебате педерот.

Каде виде дека коментира судиски одлуки? Целовреме зборува за дебилното коментирање на Martin Tyler...

Шансата на Руни не се споредува со онаа на Велбек ама битно овој вториов е поише крив што не дал гол. Тука веќе нема што да се дискутира.
А да, се надевам видовте зошто Керик е најважниот играч во тимот и колку фалеше вчера.
--- надополнето: 25 ноември 2013 во 11:04 ---
И ете уште една тажна вест.
http://www.manutd.com/en/News-And-F...r-United-legend-Bill-Foulkes-passes-away.aspx

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom