Фан Клуб: Интер

Wonderful movement! Mateo Musacchio (Villarreal) was in a good position inside the box, but he decides to pass the ball onto Ikechukwu Uche (Villarreal) who keeps his cool and blasts the ball past the goalkeeper. What a finish that is – 0:3.

Вадете ги ајде...

Ако тепаме вечерва ќе имаме исто бодови колку Наполи, по 28.
Фиорентина изгуби, со победа ќе им бегаме 4бода, така да едно 0-3 нема да биде лошо :ROFLMAO:

Официјален состав:

Ханда, Кампањано-Роландо-Хуан, Џони-Таидер-Камби-Рики-Нагатомо, Гуарин-Паласио

Толку, веќе почнува страшно да ми оди на нерви Мацари.. Кај ти е Ковачиќ бе умрен?!

Само со победа можи да ни ги затни муцките Мацари поради тоа што направи ретардиран потег каде го остави Ковачич на клупа:facepalm:..

Не знам која му е целта но ајде натпреварот ќе кажи

Само со победа можи да ни ги затни муцките Мацари поради тоа што направи ретардиран потег каде го остави Ковачич на клупа:facepalm:..

Не знам која му е целта но ајде натпреварот ќе кажи

Абе ние ќе си тепаме, и сега и следната и ќе наредиме 10 победи у низа и Ковачиќ пак резерва.. Кур ме боли дали Камбијасо ќе дреме на трибини или Алварез ќе седи на клупа или Паласио нема да игра.. Кова мора да игра, по секоја цена секоја утакмица..

Абе ние ќе си тепаме, и сега и следната и ќе наредиме 10 победи у низа и Ковачиќ пак резерва.. Кур ме боли дали Камбијасо ќе дреме на трибини или Алварез ќе седи на клупа или Паласио нема да игра.. Кова мора да игра, по секоја цена секоја утакмица..

Можеби не е физички подготвен за овој натпревар..од кај знајш што се случува на тренинзите таму помеѓу Мацари и играчите..тој си ги има на видик сите играчи и знае кој колку се труди и е физички спремен...

Ех сега тоа што Ковачич е доктор по фудбал за Камбиасо и Тајдер тоа е друго, сепак да оставиме времето да покажи

Колку е расположен Ковачиќ на загревањево :), штета што нема да го гледаме во стартниот тим , но нека го внесе второ полувреме.

Освен Гуарин и Рики на моменти другото е мртва природа.
Оној Переира е очобол, колку побрзо се ослободиме толку подобро.

Друго, овие мртвиве мора да се победат, како знаат и умеаат да ја вртат во второ.
Ако не успеаат накај Милано сите пеш да се враќаат.

Ич не ни оди во вечерниот термин упичку матер..секогаш или нерешено или губиме..подобро е кога играме од 15 часот неделно попладне

Освен Гуарин и Рики на моменти другото е мртва природа.
Оној Переира е очобол, колку побрзо се ослободиме толку подобро.

Друго, овие мртвиве мора да се победат, како знаат и умеаат да ја вртат во второ.
Ако не успеаат накај Милано сите пеш да се враќаат.

ШТО КУР ТИ Е КРИВ ПЕРЕИРА СЕГА?!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom