РК Вардар - РК Металург | Борис Трајковски, 24.11.2013 - 18:00 |

• Креатор на темата Креатор на темата dagau
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Каков пад во играта на Вардар, без никаква идеја, без никаква реализација..и тоа шо шутнаа Раде им го запре.

Знам дека смее само немам видено некој во сред натпревар да оди на таа карта и да игра без голман на голот само за да не му фали играч во нападот, кога и онака има добра разлика и има уште 15 минути да се игра, тоа се прави во принцип во последни минути кога бркаш или евентуално браниш 1 гол разлика, ова доста ризична одлука ми делува, повеќе можат да изгубат играјќи без голман (во случај на контра) него што може да добијат играјќи без играч помалку во нападот, ама добро, Червар си знае што прави, не дека сум ја некој експерт, само ме зачуди.. лол

Червар ова го прави на речиси секој натпревар. :)

Инаку, мнооооооооогу, ама многу ми стои текмава како пуштена. Не ми се верува толку незаинтересирани да се играчиве на Вардар... o_O

Иначе, ќе опрчат сеа јака казна од ЕХФ гарант, а и заслужено.

:facepalm: Од првата минута се гледаше дека ќе го папаат немиен....

Леле каков сељак е Наумче..

Знам дека смее само немам видено некој во сред натпревар да оди на таа карта и да игра без голман на голот само за да не му фали играч во нападот, кога и онака има добра разлика и има уште 15 минути да се игра, тоа се прави во принцип во последни минути кога бркаш или евентуално браниш 1 гол разлика, ова доста ризична одлука ми делува, повеќе можат да изгубат играјќи без голман (во случај на контра) него што може да добијат играјќи без играч помалку во нападот, ама добро, Червар си знае што прави, не дека сум ја некој експерт, само ме зачуди.. лол
Ти прв пат ги гледаш Металург а? :icon_mrgr:

Лошо, катастрофално, несфатливо... Тоа е, првите 10 мин. од второто го решија победникот, е во таков момент треба тренер, а не Доне да седи и да ќути... Тоа е...

Инаку, мнооооооооогу, ама многу ми стои текмава како пуштена. Не ми се верува толку незаинтересирани да се играчиве на Вардар... o_O

Бар да ги наместеа кога се домаќини да тепаат.....вака само нервоза прават :tapp:

Ова не го очекував од тебе , зар ќе изгубат намерно повеќе од 5 разлика , а може да одлучува меѓусебен дуел ???

На крај ќе испадне убедлива победата. А пред натпреваров муабетите беа како да играат Барселона-Партизан.
Имале и многу подобри дуели двеве екипи. Најдобар стрелец гробаров испадна а ? :ROFLMAO:
--- надополнето: 24 ноември 2013 во 19:35 ---

Зашто да не ? :D
Општо е сељак.
Сега во случајов Лино објаснува, сите го слушаат овој си седи во позадина си се одмара и три пати го прекинува. Па ало тренер ти е покажи малку респект не си ти тој што треба да кажува како се игра, а не си ни англиска принцеза да бидеш ниво на другите.

Него зошто Алфа не дава уште еден меч покрај тој на нашите екипи ? На Сител даваа по 2.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom