M
MrzaRules
Гостин
Каков пад во играта на Вардар, без никаква идеја, без никаква реализација..и тоа шо шутнаа Раде им го запре.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знам дека смее само немам видено некој во сред натпревар да оди на таа карта и да игра без голман на голот само за да не му фали играч во нападот, кога и онака има добра разлика и има уште 15 минути да се игра, тоа се прави во принцип во последни минути кога бркаш или евентуално браниш 1 гол разлика, ова доста ризична одлука ми делува, повеќе можат да изгубат играјќи без голман (во случај на контра) него што може да добијат играјќи без играч помалку во нападот, ама добро, Червар си знае што прави, не дека сум ја некој експерт, само ме зачуди.. лол
Ти прв пат ги гледаш Металург а?Знам дека смее само немам видено некој во сред натпревар да оди на таа карта и да игра без голман на голот само за да не му фали играч во нападот, кога и онака има добра разлика и има уште 15 минути да се игра, тоа се прави во принцип во последни минути кога бркаш или евентуално браниш 1 гол разлика, ова доста ризична одлука ми делува, повеќе можат да изгубат играјќи без голман (во случај на контра) него што може да добијат играјќи без играч помалку во нападот, ама добро, Червар си знае што прави, не дека сум ја некој експерт, само ме зачуди.. лол
Червар ова го прави на речиси секој натпревар.
Инаку, мнооооооооогу, ама многу ми стои текмава како пуштена. Не ми се верува толку незаинтересирани да се играчиве на Вардар...![]()
Зашто?Леле каков сељак е Наумче..
Червар ова го прави на речиси секој натпревар.
Инаку, мнооооооооогу, ама многу ми стои текмава како пуштена. Не ми се верува толку незаинтересирани да се играчиве на Вардар...![]()
Зашто?
Бар да ги наместеа кога се домаќини да тепаат.....вака само нервоза прават![]()
Ете го Медолино на дело , вистински тренер генијалец !!!