РК Вардар - РК Металург | Борис Трајковски, 24.11.2013 - 18:00 |

• Креатор на темата Креатор на темата dagau
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Червар ова го прави на речиси секој натпревар. :)

Инаку, мнооооооооогу, ама многу ми стои текмава како пуштена. Не ми се верува толку незаинтересирани да се играчиве на Вардар... o_O

Иначе, ќе опрчат сеа јака казна од ЕХФ гарант, а и заслужено.

Нема ама баш никаква логика да е местена друже. Мијатович ја реши е тоа е тоа. И да, Дибиров е очаен во одбрана на крило. За 1 во 5-1 формација е одличен али за крило одбрана е премногу нестабилен.

Ова не го очекував од тебе , зар ќе изгубат намерно повеќе од 5 разлика , а може да одлучува меѓусебен дуел ???

Брат, коа ќе видиш има многу работи кон водат дека е пуштена, а и многу кон тоа дека не е. Мене од прва минута ми мирисаше на „мирољубивост“ :)

Бар да ги наместеа кога се домаќини да тепаат.....вака само нервоза прават :tapp:

Нема да ме чуди да оделе на картата: Првиот го играме во егал, а на вториот ќе тепа тој шо изгубил на првиот.

Кумановац, где си ти бре :D Ах бе цитро, секогаш на погрешната страна...

Поздрав тдо тебе и сите Комити :icon_mrgr:

Lino-Cervar-Kuzmanovska-I-2_resize_resize.jpg

Публиката се слуша ко на Алфа? Пробав со официјалниот стрим од ehfcl, многу ја стишиле публиката, не е тоа тоа...

секогаш они го намалуваат тоа..мене ме чуди зошто така слабо Комити но они и предходно на доста утакмици знам го тргаат..доста гледам таму и сум приметил.

Брат, коа ќе видиш има многу работи кон водат дека е пуштена, а и многу кон тоа дека не е. Мене од прва минута ми мирисаше на „мирољубивост“ :)

Нема теоретска шанса , сепак на Вардар повеќе му требаше оваа победа за пласман на 2 , 3 место , или пак да загуби со помалку од 5 разлика за да биде пред Металург ( ова сценарио може да се случи ако Металург изгуби од Минск). :)

Дали оваа на Алфа рече Раде Стојанович,оф мори мајкоо:tapp:

Нова навивачка парола:

-Вардар фрла столчиња,Металург дава голчиња :D

Иначе браво за Раде секоја чест :cuc: :cuc:

Нема ама баш никаква логика да е местена друже. Мијатович ја реши е тоа е тоа. И да, Дибиров е очаен во одбрана на крило. За 1 во 5-1 формација е одличен али за крило одбрана е премногу нестабилен.
Нема теоретска шанса , сепак на Вардар повеќе му требаше оваа победа за пласман на 2 , 3 место , или пак да загуби со помалку од 5 разлика за да биде пред Металург ( ова сценарио може да се случи ако Металург изгуби од Минск). :)

Ви реков, уште пред двомечот ми беше многу веројатно вториот меч да заврши обратно од првиот. Така да се тоа било „договорено“ пред првиот меч, па у вториот да се доврши договореното без оглед на другите резултати.

Плус натпреваров беше премногу чуден. Карачиќ два пати по ред иде на пробивање какво што ни Миркуловски во младите денови не правеше. После у контра го погодува Раде у тело, после 2 од 4 напади он шутира избрзано низ блок. (Не дека такви голови не даваше порано).

Со ова не сакам да ги деградирам квалитетите на Раде, напротив, уште пред еден месец пишав дека е одлична замена за Станиќ.

После тајмаутите на Вардар, макар што и Самсоненко ги држеше ми делуваа многу опуштено. Губат со 4 разлика а се понашаат ко да водат, никаква желба за камбек немаше кај играчите. :confused:

Тоа е моето мислење, дека пред двомечот можно е да паднал договор, не мора да е точно ова. :D Од мечов за жал највпечатливо ќе остане фрленото столче... :tapp:

Kakov kopuk be toj sto frli stolce..Dava gol Dibirov a tie se utepaa od frlanje,komentatorot rece livcinja ama ne se vide nemam poima i bam stolceto.

Sto se poremetija tolku koga dadoa gol?

Na pocetokot na natprevarot pak edna partija udrija komiti vs ebr..

Sekogas imase opravdanja ama iskreno izgleda kako da imaat premnogu linguri vo grupata koj pravat incidenti.

Koga go frlija stolceto,Samsonenko sedi miren i racunase kolku treba da iskesira na EHF.

Нема да ме чуди да оделе на картата: Првиот го играме во егал, а на вториот ќе тепа тој шо изгубил на првиот.

Абе Мадридиста, ама и ти го ебеш орото понекогаш? :)
Ако е оваа местена значи и првата беше месетана. 2 за 2 , така?
Некако првиот натпревар не го спомнуваш? Чист беше тој или местен?

П.С.

Сега разбрав, значи Вардар е подобар бидејќи првата кога не се калкулираше, тепаа, а сега ја пуштија... ааа има логика, ок :) Тоа ќе да е. Штета што изгледа незнаеа играчиве Металург па до 8 стигнаа.

Знаев дека вакви коментари ќе има..и сега на крајот ќе испадни победата на Вардар е заслужена,машка победа во рамноправен натпревар, а победата на Металург која е поубедлива е пуштена утакмица:pos:...логика лвл навивач на Вардар:pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom