Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 28.654
- Поени од реакции
- 59.640
Only God Forgives значи не ти е гледан...Ептен е лош, најлош филм што го иам глеано годинава.
Only God Forgives значи не ти е гледан...Ептен е лош, најлош филм што го иам глеано годинава.
Шурле, секој си има различенАј решете се сега кој ви е најлош филм, па после пишете![]()
Јасно тоа ама смешно ми падна три поста по ред не порвразноШурле, секој си има различен.
Дај отвори една тема најлош филм за 2013 и таму ке дебатираме
го спуштив вчера филмов али немам време сега да го гледам.
Ќе видиме.екстра е брат, нема да грешиш ако го изгледаш![]()
Околу Јануари најверојатно би излегол некој ХД торент за Ender's game.Немаше потреба од Jack the Giant Slayer, total bullshit.
Али како легна Sophie's Choice после еден овој погоре споменат ретардиран филм. Има драми, драми и драми, полн погодок и 10/10 од мене. Перформансот на Мерил Стрип.
Наредни филмови на листата се: Barton Fink, The Return.
Како тапчо имам прилика да ги гледам најдобрите мастерпис филмови за прв пат, yup life's good.
И би сакал да бидам известен кога ќе дојде добра снимка од Ender's Game, благодарам. (или ако веќе има линк по пп)
Мерил Стрип во Sophie's Choice, веројатно најдобро одиграна улога на сите времиња.Немаше потреба од Jack the Giant Slayer, total bullshit.
Али како легна Sophie's Choice после еден овој погоре споменат ретардиран филм. Има драми, драми и драми, полн погодок и 10/10 од мене. Перформансот на Мерил Стрип.![]()
Откако ќе го изгледаш Бартон Финк оди во темата каде дискутираме филм без спојлери, неколку страни наназад беше тој и има одлични рецензии што ќе ти направат да го доживееш/дообјасниш филмот подоброНаредни филмови на листата се: Barton Fink, The Return.