N
NikolaMKD91
Гостин
А ти дечко да не имаш некоја роднинска врска со Стеф?
Штом си дозволи сунѓерот да те мајтапи слободно избриши си го акаунтот не го заслужуваш .
А ти дечко да не имаш некоја роднинска врска со Стеф?
Штом си дозволи сунѓерот да те мајтапи слободно избриши си го акаунтот не го заслужуваш .
Баш сега ке ја постирав кога ете гледам ти ме претекна.Доказ за постоењето на телегонијата кај луѓето.
Сунѓерот уште еднаш да се роди нема ни во состојба на сонување или халуцинација да може мене да ме заебава едноставно не се замарам... ги читам коментарите и уживамШтом си дозволи сунѓерот да те мајтапи слободно избриши си го акаунтот не го заслужуваш .
Јас не те заебавам, туку ти се обраќам на твое ниво.... патем уживај си, уживај си, уживајќи може ќе ти текне нешто паметно па пак ќе го споделиш со насСунѓерот уште еднаш да се роди нема ни во состојба на сонување или халуцинација да може мене да ме заебава едноставно не се замарам... ги читам коментарите и уживам
Имај и ти храброст (ако си машко ако не си ти се простува) па изнеси искрено и директно како мене некој свој став за нешто,ете ПАМЕТНО НЕШТО ти си затворен во себе,немаш смелост да го искажеш она што го сакаш и мислиш за да не бидеш исмејуван од некого овде.Тоа е разликата меѓу мене и тебе пријател/ке што живееш на дното на океанот кога подобро ќе размислам,баш ,,на дното на океанот"Јас не те заебавам, туку ти се обраќам на твое ниво.... патем уживај си, уживај си, уживајќи може ќе ти текне нешто паметно па пак ќе го споделиш со нас
Сунѓерот уште еднаш да се роди нема ни во состојба на сонување или халуцинација да може мене да ме заебава едноставно не се замарам... ги читам коментарите и уживам
хахахахахаххааххаха ja на што ти личим ? на ветенинар или зоолог ?Пер морам да те прашам нешо. Али озбилно те прашувам. Дали според телегонијата сите кучиња се џукели?
хахахахахаххааххаха ja на што ти личим ? на ветенинар или зоолог ?
Од твојве ставови пролив фативИмај и ти храброст (ако си машко ако не си ти се простува) па изнеси искрено и директно како мене некој свој став за нешто,ете ПАМЕТНО НЕШТО ти си затворен во себе,немаш смелост да го искажеш она што го сакаш и мислиш за да не бидеш исмејуван од некого овде.Тоа е разликата меѓу мене и тебе пријател/ке што живееш на дното на океанот кога подобро ќе размислам,баш ,,на дното на океанот"
Од твојве ставови пролив фатив
Онтопик: Еве ти го и моето мислење...... секој со своето тело може што сака да прави, никој друг за тоа не одлучува. 21 век сме, мажите и жените се рамноправни..... некоја ако сака да се чува до брачна ноќ ок, ако не пак ок, тоа е нејзина работа... доста ми се твоите научни сфаќања и истражувања, задржи си ги засебе и проучи дали ти треба да бидеш невин или не или тоа е твое право или за секунда стави се на местото на некоја жена, иако сме мажи, сепак сите сме луѓе.
И малце олабави, ЖИВЕЈ ГО ЖИВОТОТ
Неможам да дадам затоа што не знам,не сум ни истражувал а бога ми не ме ни интересирало да ти кажам.Гледаш дека јас не се дрзнувам да коментирам и давам одговори за нешто во што немам познавање.Па не, мислев дека е општо прашање. Али еве, дај ми статистичка евиденција за мулато деца на двајца бели родители у Америка под услов да нема во фамилијата црнци предци. И ова би требало да е општо.
Му кажа убаво Бобче, браво!Од твојве ставови пролив фатив
Онтопик: Еве ти го и моето мислење...... секој со своето тело може што сака да прави, никој друг за тоа не одлучува. 21 век сме, мажите и жените се рамноправни..... некоја ако сака да се чува до брачна ноќ ок, ако не пак ок, тоа е нејзина работа... доста ми се твоите научни сфаќања и истражувања, задржи си ги засебе и проучи дали ти треба да бидеш невин или не или тоа е твое право или за секунда стави се на местото на некоја жена, иако сме мажи, сепак сите сме луѓе.
И малце олабави, ЖИВЕЈ ГО ЖИВОТОТ
почнаа солзи да ми течат..Му кажа убаво Бобче, браво!