Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Торино-1
Вердер-гг
Валенсија-х2
Виена-3+
ПАОК-1
ст.лиеге-1
Динамо бук.-1
Удинезе -гг
Витесе-3+

Сите се залетавме по Торино , да се надеваме нема да заебе..

Гостивар - Напредок 1
Утакмицата е 3 за 3, местена е, ми ја кажаја битолчаните шо играт во Напредок, уште во Кичево кога се играше во првиот дел ми ја кажаја 1 ама блокирана беше низ кладилниците и Напредок си тепа лагано 3:0, па реков ќе ја чекам кога ќе играт во Гостивар, ама ептен паднат е коефициентот од 2.10 на 1.50 :(

@Vidooq
Може да се комбинира таа игра со жолтите картони со други од билтенот или стрикно сингл мора?
--- надополнето: 24 ноември 2013 во 12:47 ---
Гостивар - Напредок 1
Утакмицата е 3 за 3, местена е, ми ја кажаја битолчаните шо играт во Напредок, уште во Кичево кога се играше во првиот дел ми ја кажаја 1 ама блокирана беше низ кладилниците и Напредок си тепа лагано 3:0, па реков ќе ја чекам кога ќе играт во Гостивар, ама ептен паднат е коефициентот од 2.10 на 1.50 :(

Брат ако е местена 1.50 е локум коефициент, не зезај и ти сеа. Само што не верувам да ти дадат да играш мак лига на голема уплата.

Гостивар - Напредок 1
Кажи ти дали е сигурна, за коеф не бери гајле.
Едит:
не сум единствен што мисли така :D

Гостивар - Напредок 1
ne znam za vo drugite kladilnici ama vo sportlife mi rekoa ne moze singl makedonska liga taka da mora da baras uste nekoja druga za da uplatis

@Lachupacabraloca , како се одвиваат работите во Алиага кошаркарскиот тим ? Ако не тргнало на подобро од минатата недела , да ги играме и утре да губат :D

Предлогот е Фенер 2 @ 1.65 , Банвит биле добра екипа , но играле многу лошо.

Сега играчи од клубот ми ја кажаја така да, сега вие проценете сами...

Ај и јас денеска да си ја пробам среќава...

Valencia - 2
Torino - 1
City - 1 & 3+
Sevila - 1 & 3+

Иначе добро тргнало со тркава :)

Гледам доста погодени типови , веќе 10 души тргнаа добро во пол позиција :D

Ама Ставро ми го нема со тип :(

Да напраиме еден тим спик/вентрило сервер или нешто слично тие шо се кладиме у живо, па и сите други. Таму да дискутираме типови, да си помогнеме. Здружени против кладилниците. Шо викате?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom