Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Гостивар - Напредок 1
Утакмицата е 3 за 3, местена е, ми ја кажаја битолчаните шо играт во Напредок, уште во Кичево кога се играше во првиот дел ми ја кажаја 1 ама блокирана беше низ кладилниците и Напредок си тепа лагано 3:0, па реков ќе ја чекам кога ќе играт во Гостивар, ама ептен паднат е коефициентот од 2.10 на 1.50![]()
Кажи ти дали е сигурна, за коеф не бери гајле.Гостивар - Напредок 1
Утакмицата е 3 за 3, местена е, ми ја кажаја битолчаните шо играт во Напредок, уште во Кичево кога се играше во првиот дел ми ја кажаја 1 ама блокирана беше низ кладилниците и Напредок си тепа лагано 3:0, па реков ќе ја чекам кога ќе играт во Гостивар, ама ептен паднат е коефициентот од 2.10 на 1.50![]()

ne znam za vo drugite kladilnici ama vo sportlife mi rekoa ne moze singl makedonska liga taka da mora da baras uste nekoja druga za da uplatisГостивар - Напредок 1
@Lachupacabraloca , како се одвиваат работите во Алиага кошаркарскиот тим ? Ако не тргнало на подобро од минатата недела , да ги играме и утре да губат![]()

..најдов кој да ги играм и јас