Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Што е крив Алегри кога има дебили во тимот.. Значи од 15 шута што упатија фудбалериве на Милан 13 завршија надвор од рамките на голот .. Што сакаш повеќе ...

Грешка тумачиш. Играчите намерно промашуваа за да лета Алегри.. тоа е мое мислење, а не дека е Алегри крив... да влезе он да даде гол ебате инвалидите...

порто порто... дома на сите гол да ви шетам и све да ви изнаебам женско што имате од 6то колено па нагоре!

Што да се каже бе Порто?

30 удари кон гол, 10 чисти шанси, акции, посед, напаѓање, Национал една контра и изедначија.
Така ви е кога не знаете да дадете втор гол.

Уште па каква шанса еден на еден одбрани голманот на Национал во 93-та минута.

Од сите 3 утакмици што ми беа у план за дуплирање, Атлетико, Реал и Порто, ја за скапанициве се фатив.
Умрени бе, умрени, све да им ебам.

Џексон Мартинез,ногата да ти се исуши да ти ебам дрвото..ми ги зеде парите од џеп...:mad:4 К ќе земев.....се залепи во голманот,ами отвори си агол да пласираш,не се лепи до голман дрво едно дрвосано.....:tapp:
Како е можно кога чекаме утакмица,секогаш некој голман индијанец на некоја индијанска екипа да се повампири.....:mad:ама секогаш се убиваат од бранење...
А кога играат со некоја Ш екипа од нивен ранг 3 парчиња лесно ќе прими...
Да ти ебам и комар и се....:гомце:

ovie cruzeiro kako im popustat na vasco de gama da tepat od avion se gleda ,, igracite ispagat samo za da napravat nekakva sansa za vasco cc e sea se igrase vasco 1 , ulozi kukja zemi uste edna :pos:

@Lachupacabraloca , како се одвиваат работите во Алиага кошаркарскиот тим ? Ако не тргнало на подобро од минатата недела , да ги играме и утре да губат :D

Што даваат во Златна Копачка ако промашиш само една?! Обично не уплаќам таму, ама денес инцидентно и само видов дека има лист залепено - Добиваш и ако промашиш еден пар, а тикет има барем 29 коеф... и не го дочитав, а сеа гледам дека тие две работи ги имам :)

Што даваат во Златна Копачка ако промашиш само една?! Обично не уплаќам таму, ама денес инцидентно и само видов дека има лист залепено - Добиваш и ако промашиш еден пар, а тикет има барем 29 коеф... и не го дочитав, а сеа гледам дека тие две работи ги имам :)

Треба да имаш 29 коеф без таа утнатата утакмица, и мислам дека ти враќаат уплата...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom