Бодибилдинг суплементи

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.012
Поени од реакции
2.043
Naj efektiven mass gainer koj e?

Chitav na net, ovoj go preporachuvaat na veliko. Any thoughts?

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Naj efektiven mass gainer koj e?

Chitav na net, ovoj go preporachuvaat na veliko. Any thoughts?
http://www.gnc.com/product/index.jsp?productId=2815248 за дечки како мене на кои што телото му се замастува при балк ненормално најдобар беше овај на времето додека цената му беше пристапна. Сега од ултимејт Muscle Juice ти е добар, а и овие поефтинките бркаат работа. Макар што подбра комбинација ти е протеин и да си јадеш повеќе бидејќи скапа е протеинскава храна, храна богата со добри јх не ти е мн пари (ориз, овес, компир, банана......)

Член од
14 јануари 2011
Мислења
262
Поени од реакции
97
Има ли во Скопје некаде да се продава протеин над 5 кг по пристапна цена ?

Член од
27 септември 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
870
Ај некој што се разбира да ми каже нешто повеќе за креатинот. :)Неговата функција,како се користи итн ;)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.565
Поени од реакции
11.579
Ај некој што се разбира да ми каже нешто повеќе за креатинот. :)Неговата функција,како се користи итн ;)

http://doktori.mk/element/view/4de043285f5d0/kreatin

опширно еве ти.

за користење,ако немаш пиено пред тоа првите 4-5 дена ќе пиеш пред ручек и после тренинг мислам дека беше,по една кафена лажичка.
Тоа се вика фаза на полнење.

После тоа пред и после тренинг иста доза,со чаша вода (овде веќе на Мастапе звучам) :D

Член од
21 декември 2011
Мислења
568
Поени од реакции
294
http://doktori.mk/element/view/4de043285f5d0/kreatin

опширно еве ти.

за користење,ако немаш пиено пред тоа првите 4-5 дена ќе пиеш пред ручек и после тренинг мислам дека беше,по една кафена лажичка.
Тоа се вика фаза на полнење.

После тоа пред и после тренинг иста доза,со чаша вода (овде веќе на Мастапе звучам) :D
фаза на полнење е 4 пати на ден по 5 грама. така 1 нед после се продолжува со 2 пати по 5 грама.
Иако лично не верувам у фаза на полнење,
--- надополнето: 26 ноември 2013 во 20:20 ---
и колку што прочитав во појаката верзија 6x5 г ..никогаш толкава количина нема да се абсорбира ке ја измоча .

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.565
Поени од реакции
11.579
фаза на полнење е 4 пати на ден по 5 грама. така 1 нед после се продолжува со 2 пати по 5 грама.
Иако лично не верувам у фаза на полнење,

да да,сега проверив,моја грешка,пошо оваа фаза ја поминав пред едно 3 месеца и сум заборавил како беше точно.
Што знам,според мене добро е да ја помине оваа фаза ако нема пиено креатин пред тоа и прв пат зема суплемент.
Да му се навикне и засити телото.Како сака,ние само му даваме информации :)

Член од
27 септември 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
870
MICRON-TEC 350 g

Што мислите за овој креатин?Дали е квалитетен и ефикасен?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Си купив сурутка во праф, таа што е 70-80% протеин. Како и кога е најдобро да се консумира?
Ми спомнаа дека е добро сабајле, на гладно срце, една кафена лажичка во чаша со топла вода.

Нешто за пред или после тренинг? По колку пати?

Член од
21 декември 2011
Мислења
568
Поени од реакции
294
MICRON-TEC 350 g

Што мислите за овој креатин?Дали е квалитетен и ефикасен?
Опасна Хемија е ова креатинов поготово од оваа фирама пази се , многу мускули раснат од него :P

Kajgana Shop

На врв Bottom