З
Забавата е во Кругот
Гостин
Аааааа не викавте вака во минатотоА јас кога ви зборев колку е различно да играш подалеку од 5 метра од пред врата вие се смеевте
Уште нешто сум приметил што во глобала ми изгледа смешно. Намерно се распоредувате околу влезот на трибината за да изгледате како повеќе
Нема потреба од такви промашени обиди, распоредете си се во празниот блок без столици а не околу влезот па да изгледа дека во средина има луѓе, кога и онака сами признавте дека бројката ви е жива мизерија во последно време.
Уште еднаш се потврдува заклучокот дека ФА и Комити имаат околу 250 навивачи, ЦПБ веројатно малку помалце, а пак се најбројни во државава. Тоа најдобро објаснува каква е тифо сцената во МК![]()
Муабетот е што и покрај далечината просекот е скоро исти. А дека ни е свеедно не ни е.
Тоа за влезот нема врска, така си се распоредени "подгрупите и поединците" , скоро секој си го знае своето место на трибина. Добро служи за делење на трибината кога се пее нешто во двоглас, и влезот служи да се постави и големо знаме со сонцето од Кутлеш. Како може да кажеш дека стоиме таму за да биде поголема бројката , кога јасно се гледа дека таму нема луѓе...

--- надополнето: 22 ноември 2013 во 00:32 ---
Од вчерашната утакмица.