Има ли се уште такви женски што се чуваат за прва брачна ноќ?

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Па и краткотрајна меморија имаш. Нема што да се дискутира повеќе.
Не туку ти глуп пристап имаш.Ако не ме разбираш што сакам да кажам прашај - ќе ти одговорам а не ти ми глумиш овде Ванѓа од Бугарија, ти знаеш јас што мислам со тоа што го пишувам... ако си толку сигурен цитирај ме каде сум го кажал тоа не само лаење и врачари да се правите..

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Не туку ти глуп пристап имаш.Ако не ме разбираш што сакам да кажам прашај - ќе ти одговорам а не ти ми глумиш овде Ванѓа од Бугарија, ти знаеш јас што мислам со тоа што го пишувам... ако си толку сигурен цитирај ме каде сум го кажал тоа не само лаење и врачари да се правите..

Значи те цитирав да ти докажам дека самиот си полемизираш. Еднаш кажуваш дека невиноста се докажува физички, потоa кажуваш дека невиноста е уствари морал. И ова е само еден дел можи да ти цитирам 20 пример каде што си контрадикторен со самиот себе. Значи имаш став кој што неможиш да го одбраниш. А фактот што употребуваш несодветни зборови ми покажува дека те иритира фактот што некој ти покажува како се сопнуваш. И уште полошо е што си упорен во тоа :)

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Значи те цитирав да ти докажам дека самиот си полемизираш. Еднаш кажуваш дека невиноста се докажува физички, потоa кажуваш дека невиноста е уствари морал. И ова е само еден дел можи да ти цитирам 20 пример каде што си контрадикторен со самиот себе. Значи имаш став кој што неможиш да го одбраниш. А фактот што употребуваш несодветни зборови ми покажува дека те иритира фактот што некој ти покажува како се сопнуваш. И уште полошо е што си упорен во тоа :)
Дечко,ти не ме цитираше за сега ова што збориме,јас ти викам дај ми ја таа реченица.Ти ја знаеш разликата меѓу НЕВИНОСТА СЕ ДОКАЖУВА ФИЗИЧКИ и НЕ ВРЕДИ И 10000 ПАТИ ДА НАПРАВИ ОПЕРАЦИЈА !? ти прво направи разлика меѓу овие две па дојди овде пак кажи ми дека сум контрадикторен.Не си некако во тек... o_O

Хајсенберг

Компјутерски Инжињер
Член од
15 ноември 2013
Мислења
347
Поени од реакции
365
Сакам да знам дали сеуште има такви женски што се чуваат за прва брачна ноќ кои никогаш ни не помислуваат да имаат секс се додека не стапат во брак. :D
Такви според мое мислење не постојат,се пукаат како каско да имаат на 14 години..А има некој што ти се прават аристократки и кажуваат дека на првата брачна ноќ ќе ја изгубат невиноста,а се пукаат позади секој ќош :) .. Според мене не постојат...
Има како нема, чмаат невини до 30 години, оковани во појаси на невиноста, специјално за вас.
А мажи што се чуваат за брак има ли?
Нема ни мажи кои се чуваат за брак.. ниту пак ќе има... а ти тоа што го кажуваш дека седат невини до 30 години, не си воопшто во право.. Познавав една личност која ја имаше таа заблуда да ја загуби невиноста на прва брачна ноќ.Кога дојде 18-19 години,се истури од ебе*е.Секој мора да се задоволи,не може самиот со себе секогаш да го направи тоа :)

Член од
26 март 2011
Мислења
659
Поени од реакции
667
Можам и јас да убијам 20 души и да ги закопам,со вар и никој никогаш да не ги дознае и да земам побожна жена.Ме прави ли тоа мене чесен,чист и морален човек ? не.. она може 20 милиони пати да си ја сошие или како што викаш ти да ја врати невиноста ама тоа само докажува дека е личност со маргинални морални и опшествени сфаќања,исфрустрирана од идејата за невиност и секс,самовозвишување и неможност да се расудува правилно и обично личност поттисната од нејзината заедница.Ете ти дефиниција како се викаат тие во психологијата.. не е финтата дали ќе успееш да го заебеш мажот од типот друг те ебел,ти си ја сошила и си му рекла невина сум и он повторно го прави тоа и живее со тоа убедување дека он им ја зел невиноста,знаеш ли дека тој брак е однапред осуден на распад ?
Штотуку си даде дефиниција за самиот себе си. Мислам дека секоја реплика е сувишна.

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Дечко,ти не ме цитираше за сега ова што збориме,јас ти викам дај ми ја таа реченица.Ти ја знаеш разликата меѓу НЕВИНОСТА СЕ ДОКАЖУВА ФИЗИЧКИ и НЕ ВРЕДИ И 10000 ПАТИ ДА НАПРАВИ ОПЕРАЦИЈА !? ти прво направи разлика меѓу овие две па дојди овде пак кажи ми дека сум контрадикторен.Не си некако во тек... o_O
А ти дечко да не имаш некоја роднинска врска со Стеф? :confused:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.921
Поени од реакции
41.893
Такви според мое мислење не постојат,се пукаат како каско да имаат на 14 години..А има некој што ти се прават аристократки и кажуваат дека на првата брачна ноќ ќе ја изгубат невиноста,а се пукаат позади секој ќош :) .. Според мене не постојат...
Јас сеуште мислам дека се наоѓа некоја ваква женска. Ама сигурно е ментално заостаната и претходно не е била со машко. Се омажила за некој што и го нашле и немале време за вакви работи па се чувала за после свадбата. :icon_lol:

Член од
7 април 2012
Мислења
961
Поени од реакции
703
Има ли веза дали се пукала пред брак или не? Или со колку се рокнала? Јас мислам дека нема машко на кое не му е битно...

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Ајде, уште некој цитат од Ghost, gogogog!!1

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Јас не знам зошто уште му се прави муабет на типов. Друже кој и да си, ти посакувам да си најдеш невина, со твој коефициент на интелигенција. И зачленија на форумот после, да ја запознаеме и ние. ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom