Наумче Мојсоски

• Креатор на темата Креатор на темата Крусер
  • Време на започнување Време на започнување
Ако бе шо, си навива човекот.

Важно навивачите на Металург се фалат дека имаат повеќе Македонци во тимот од Вардар :icon_lol: инаку замислете да имаше некој турски битен спонзор РК Металург и да реагираше на песната што Наумче ја пее на навивачката трибина со Гробари

О па цела тема ќе му посветиме на предавников :D

Не ја форсирајте таа парола, затоа што никад не стоела на југ. До душа вие и го знаете тоа, али јако е да се потенцира, разгорува страсти.

И, нели ви здосади више да ловите србомани, тоа ли е стварно најголем проблем во државата? Дали е проблем воопшто? Секој втор ден се замарате со оваа тематика, буквално секој втор ден. Ви ги бројам. Борете се вие за Македонштината слободно, али не прогледувајте низ прсти на Фан Клуб Ливерпул Македонија, Лацио Фан клуб, Торцида Скопје (Македонија) итн. Малце објективност не е на одмет.

И?Каква врска има Паок со Партизан?
Јас имам одено за Партизан, Левски, ЦСКА (Софија) и предавник сум значи по твое.
А ако ги гледам Челзи, Барса, Ливерпул е тогаш во ред е тоа..

Јак Ултрас си курот ми разбираш, ми се сере од вакви копита.:гомце::facepalm:
У случајов ти испаѓаш копито пошто никој не кажа поготово не членот што ја отвори темата дека Паок има врска со Партизан. Навивачите на Партизан имаат врска со навивачите на Паок. Навивачите на Партизан се Гробари. Наумче е на трибина со Гробари. Наумче пее гробарски песни. Наумче дели трибина со навивачи што не не признаваат. Наумче дели трибина со навивачи што не мразат. Наумче со истите тие навивачи пее српски патриотски песни, ала Послушајте патриоти кај нас. Наумче е репрезентативец, а ти си никој и ништо и има голема разлика. Наумче за пример го зима пола Македонија, а тебе никој... Капираш ?

Затоа младината ни е таква каква што ти ја викаш копита... Е од вакви имбецили.

Ти и сите ние НЕ СМЕ РЕПРЕЗЕНТАТИВЦИ НА МАКЕДОНИЈА.
Ти ако сакаш можеш и за Фљамуртари да навиваш, ама никој нема да го заболе курац за тоа, пошто не одговараш пред другите.
За мене е крајно невкусно еден Македонски репрезентативец да оди да навива за Српска екипа.
Антиќ донекаде ќе го сфатам, ама овој што врска има со Србија???
Значи типов не е отиден да си гледа кошарка, туку активно навива.
На моментот кога е фатен пее како Обилиќ колел Турци во Косово :pos:
Многу недолично за еден спортист.
А особено кога мечов е на помалку од недела дена од можеби најважниот меч на неговата екипа :)
Особено што е капитен на Македонска екипа, која самата себеси се рекламира како врвот на Македонштината :icon_lol:

Нема врска што сум за Вардар, и што Наумче ми е еден од најомразените играчи, истово ќе го напишев и за било кој друг репрезентативец.

И викате Наумче бил репрезентативец на Македонија, капитен на македонска екипа која обожава да се нарекува клуб репрезентација?

Не не признавале, хахаха па секогаш ќе се најде некое теле како тебе во глобала не е така.Се кладиме дека слободно може да извадам наше знаме на натпревар на Партизан и влакно нема да ми фали?
Само џабе ќе објаснувам вие Комити сте патриоти другите нечинат нема да се разбереме никогаш бетар од орките сте.
Не знам кој се понаша ко орките со ваков селски речник, ние Комитите, јас или сепак ти.
Тоа што ќе го извадиш ме заболе колку ланскиот снег. Од таквите ко тебе ми се сере, 2 клуба не знаеш од тука али битно Партизане волим те и сличи си пееш, ти е гајле. Идете ложете се на српски клубови бидете овци нека ве стрижат. Гледам пола Србија навива за Македонски клубови :pos: Додуша ние сме единствена земја што се палиме на странски клубови дури ни Луксембург имаат лојални навивачи и репрезентативци.

Јас за најголем минус го земам токму она што го додаде Сабја, дека во очи важен меч за неговиот тим, оди шета урла по трибини наместо да тренира, да се одмара. Тоа е се само професионалност не.

Убаво и спомна некој што ако Металург имаше некој јак Турски спонзор. И уште некој кажа да беа клуб до сега ќе беше на позајмица испратен во РК Драчево.
--- надополнето: 23 ноември 2013 во 16:53 ---
Да се надоврзам на муабетот за посликовито за тие што го оправдуваат. Исто ко Ѓоковиќ да отиде да навива со Торцида и да пее Далмацијо.

И после ќе се чудите зошто македонските спортисти се одкажуваат од репрезентација кога нивното приватно слободно време, изјавите,фотографиите и се остнато кое е ЛИЧНО се става пред тоа што тие направиле носеќи го националиниот дрес....
само напред ... очекувајте Наумче да го направи истото по Перо и Горан, а можеби кога после него ќе останеме без Кире и ред други поради некоја ваква слична приватна работа која е дочекана на ваков начин од патриотите македонци ќе ви текни дека и тие се луѓе и оставете ги да си живеат како сакат додека на терен оставаат срце...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom