Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
У случајов ти испаѓаш копито пошто никој не кажа поготово не членот што ја отвори темата дека Паок има врска со Партизан. Навивачите на Партизан имаат врска со навивачите на Паок. Навивачите на Партизан се Гробари. Наумче е на трибина со Гробари. Наумче пее гробарски песни. Наумче дели трибина со навивачи што не не признаваат. Наумче дели трибина со навивачи што не мразат. Наумче со истите тие навивачи пее српски патриотски песни, ала Послушајте патриоти кај нас. Наумче е репрезентативец, а ти си никој и ништо и има голема разлика. Наумче за пример го зима пола Македонија, а тебе никој... Капираш ?И?Каква врска има Паок со Партизан?
Јас имам одено за Партизан, Левски, ЦСКА (Софија) и предавник сум значи по твое.
А ако ги гледам Челзи, Барса, Ливерпул е тогаш во ред е тоа..
Јак Ултрас си курот ми разбираш, ми се сере од вакви копита.![]()
Не знам кој се понаша ко орките со ваков селски речник, ние Комитите, јас или сепак ти.Не не признавале, хахаха па секогаш ќе се најде некое теле како тебе во глобала не е така.Се кладиме дека слободно може да извадам наше знаме на натпревар на Партизан и влакно нема да ми фали?
Само џабе ќе објаснувам вие Комити сте патриоти другите нечинат нема да се разбереме никогаш бетар од орките сте.