Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Барем ти немаш право да збориш, ти си примерок за тоа што го пиша се погоре за „патриотите“ кога го бранеше almighty Станиќ на сметка на јадењето г**на за капитенот кој погоре го спомнуваш Кире Лазаров.И после станиќ штетел на угледот на тимот.ама озбилно колку е дебилно да си капитен на македонски тим што игра Л.Ш. и да те фати камера како се дивиш на српски тим,пееш песни,се тетеравиш итн итн.
Е море наумче наумче,следен пат кога ќе игра репрезентација ако почне да изиграва тренер/мотиватор на тајм аут лазаров таков шамар треба да му влепи да не му текне уште еднаш да изиграва патриот или незнам што. Па уште ќе изјавува на плоштад мило му било србите што ги тепале,гледам. Металург ако се ТИМ одма ќе му ја симнат капитенската лента и ќе го испратат во партизан да си ја заврши кариерата таму со полупрофесионалните српски тимови,ама не се,оваа сезона посебно последниве месеци ептен ме разочараа како тим,во секој смисол.
А инаку ете што зборам јас,дека македончето си има комплекс од србите и тоа е тоа,затоа ќе го дупат кај сакаат,"нема да го разбираат",ќе ја викаат македонија јужна бановина.......и после ќе се чудиме од каде навивачи на партизан против мзт(не дека има врска) ете такви изгубени во паметот,"патриоти" како наумче. Жално.
Што тропате бе?
Отишол да гледа кошарка.Демек пошто е репрезентативец мора да навива за Мк тим во кошарка,во фудбал или одбојка а?Глупости на кило.Па баш се јавиле тие што до вчера кажуваа да не мешаме клуб со репрезентација.Нив ги нема нигде кога игра некоја наша репрезентација ама затоа први се да му судат на Мојсо "предавникот" зошто навивал за странски клуб во кошарка.Лицемерие до бескрај.......
Лоши споредби друже, лоши... Да јас навивам за Интер, ама никогаш не сум бил македонски репрезентативец и не сум стоел пред илјадници македонци на плоштадИскрено не гледам некој особен проблем во ова. За друг спорт се работи. Мислам, ако отишол во Белград наместо да се припрема за натпреварите со Вардар е дефинитивно за осуда и клубот треба да си преземи мерки, ама ако бил во слободен ден, не гледам проблем. Тоа ти е исто како, на пример, србите да го осудуваат Djokovic оти навивал за AC Milan. Или пак 95% од Македонија која навива за разноразни фудбалски клубови од Европа. Огромен процент од оние кои коментираат на форумот имаат потписи од Реал Мадрид, Челзи, Барселона, Милан, Јувентус, Интер, Манчестер Јунајтед, Баерн, Арсенал и кој се уште не, па никому ништо. Да навиваше за Србија, а не за Партизан ќе беше друга приказна. Или да навиваше за Партизан кога игра против македонски клуб (МЗТ на пример). Ама да навива за Партизан на кошаркарски натпревар против Фенербахче стварно не гледам кај е проблемот.
П.С. Вие да сте на фудбалски натпревар на вашиот омилен клуб од Европа (а гарант поголемиот дел од вас имате таков) нема да скокате и да навивате?
Ваквите се најинтересни, после утакмица нигде ги нема. Ала цитро стил, коа кажуваше ќе не заќутел Медолино и се исмеваше на "тренериштето" Самс. А, тоа тренериште го посрамоти ѕвездата што зима плата колку пола тим.Утре комитчињава ќе сфатат дека Металург им го пушти првиот натпревар за да им ја спаси сезоната во ЛШ, ќе добијат приземјување во реалноста![]()
Лоши споредби друже, лоши... Да јас навивам за Интер, ама никогаш не сум бил македонски репрезентативец и не сум стоел пред илјадници македонци на плоштад
и никогаш не сум бил кај некој што ме негира како народ и да скокам заедно со него.
Nemase da bide tolku osuduvan, ako otisol da ja gleda utakmicata kao normalen coek, a ne otisol na tribina so grobari i use skoka kao nekoj pubertetlija i pee srpski patriotski pesni. E tuka e tapa momentot, a ne deka Usko e simpatizer na kk Partizan. Koa go gledas klipov e stvarno da ti se zgadi.
Ваквите се најинтересни, после утакмица нигде ги нема. Ала цитро стил, коа кажуваше ќе не заќутел Медолино и се исмеваше на "тренериштето" Самс. А, тоа тренериште го посрамоти ѕвездата што зима плата колку пола тим.
Типично никогаш не се признава пораз, туку пуштен билАма ај ние вас ќе ви пуштиме да ве спасиме од елиминација ако тепате 2та тима може да идат. Врти сучи милион мубаети имаш ама реалноста е сосема друга, за некој болна за некој среќна
![]()
Самс ви е тренериште и пол .. сигурно и он ви ги пере дресовите човек парекселанс за се
Комедии,човек што врска нема од ракомет ви води екипа со европски амбиции,Доне за него е магистар по ракомет,ама што ќе прави кога овој како петел скока покрај аут линија само![]()