Има ли се уште такви женски што се чуваат за прва брачна ноќ?

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Чекај, дали те разбрав добро...Ти тврдиш дека ако мажот ја оплоди жената за време на овулација, ќе се роди ретардирано дете?
не не,од памет трупнав за тоа ми текна пред некое време прочитав нешто слично и намерно го кажав,не сум навлагал за тоа,поенатата ми беше ЗОШТО КОГА МОЖЕ ДА БИРАШ..
--- надополнето: 23 ноември 2013 во 14:43 ---
hahaahahahahaaaaa Ghost aman zemi biologija za 5 oddelenie, plssss
Pa site planirani bremenosti se realizirani za vreme na ovulacija.
цццц волку големи ситничари на еден куп нема никаде на светов... ај читај малце меѓу редови жити господ..​

--- надополнето: 23 ноември 2013 во 14:44 ---
А на твојата жена не би и сметало ако она не ја земала твојата невиност, т.е. си се ебел со друга(и) пред неа?
прашај ја неа,јас зборам од свое име :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
не не,од памет трупнав за тоа ми текна пред некое време прочитав нешто слично и намерно го кажав,не сум навлагал за тоа,поенатата ми беше ЗОШТО КОГА МОЖЕ ДА БИРАШ..
--- надополнето: 23 ноември 2013 во 14:43 ---

цццц волку големи ситничари на еден куп нема никаде на светов... ај читај малце меѓу редови жити господ..​

--- надополнето: 23 ноември 2013 во 14:44 ---

прашај ја неа,јас зборам од свое име :D
znaci sepak si skeptik za zabremenuvanje vo ovulacija?

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
znaci sepak si skeptik za zabremenuvanje vo ovulacija?
не сум јас ништо и не давам ставови за нешто во што немам познавања или не ме интересира.Тоа случајно го прочитав како теорија демек било така и прво тоа ми текна иако знаев дека ќе има реакции како твоите сепак бидејќи е голема крајност го напишав тоа не ми текнуваше друго.

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
не сум јас ништо и не давам ставови за нешто во што немам познавања или не ме интересира.Тоа случајно го прочитав како теорија демек било така и прво тоа ми текна иако знаев дека ќе има реакции како твоите сепак бидејќи е голема крајност го напишав тоа не ми текнуваше друго.
Си прочитал теорија што тврди дека ако жената затрудни за време на овулација, ќе се роди ретардирано дете?

Не, сега е веќе официјално, НЕСКАФЕ Е СИМНАТ ОД ТРОНОТ!

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Си прочитал теорија што тврди дека ако жената затрудни за време на овулација, ќе се роди ретардирано дете?

Не, сега е веќе официјално, НЕСКАФЕ Е СИМНАТ ОД ТРОНОТ!

хахахахаха :D па не сум го напишал јас тоа,што мене ме етикетираш не разбирам !? :D на Попара мислам дека го прочитав а како што гледаш ни сум уредник ни администратор таму.. разликуваш поим ИНВОЛВИРАНОСТ и НЕИНВОЛИВРАНОСТ ? меѓу ПИШУВАЧ и ЧИТАТЕЛ !? бог да чува си жими се,не е ни чудо што сакаш да те забремени некој со огромно ајкју,ете гледаш дека тоа е точна теорија,различностите се привлекуваат.. :D (направи сега математика)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
kako moze da nemas poznavanje ili da ne te interesira za nesto sto e smislata na zivotot - formiranje semejstvo? Znaes deka koga se planira bremenost, prvo zenskoto gleda koi denovi ovulira? Prvo ja plasiras teorijava, posle vikas ako moze da se bira zaso da ne i posle vikas si nemal poznavanja. Probuvaj pravi dete na primer 5 dena po menstruacijata, ke go pravis godina dena moze.
Mnogu me interesira kaj gi citas ovie raboti.

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
kako moze da nemas poznavanje ili da ne te interesira za nesto sto e smislata na zivotot - formiranje semejstvo? Znaes deka koga se planira bremenost, prvo zenskoto gleda koi denovi ovulira? Prvo ja plasiras teorijava, posle vikas ako moze da se bira zaso da ne i posle vikas si nemal poznavanja. Probuvaj pravi dete na primer 5 dena po menstruacijata, ke go pravis godina dena moze.
Mnogu me interesira kaj gi citas ovie raboti.

види ќе бидам искрен,имам познавања ама тоа не ме интересира како некој што сака да работи тоа во областа на медицината или го интересира општо многу,мене ме интересираат облест на безбедност,безбедност и геополитика и за тоа читам секој ден и имам големи познавања,а за другово е се минливо,како за што,пример и во физика имам огромни познавања.Поенатата ми беше дека чинот на губење невиност се коси со моите убедувања,кажав тоа пример со станувањето на сабајле ми стана глупо дури да го кажувам и тоа пример само беше.Ќе слушнам ИСКУСНА СУМ/Е.. а извини овие ИСКИНАТИВЕ да не ги тренираа дома да бидат ИСКУСНИ ? ќерко дојди да ти покажем како да се ебеш нели ? абе ајде.. :) интелегенцијата е огромна наука па и философија..

R

Rigel Kent

Гостин
Ова е нов момент , ејјј каква глупост треснаа хахахха :pos: , теорија што тврди дека ако жената затрудни за време на овулација, ќе се роди ретардирано дете ?!

види ќе бидам искрен,имам познавања ама тоа не ме интересира како некој што сака да работи тоа во областа на медицината или го интересира општо многу,мене ме интересираат облест на безбедност,безбедност и геополитика и за тоа читам секој ден и имам големи познавања,а за другово е се минливо,како за што,пример и во физика имам огромни познавања.Поенатата ми беше дека чинот на губење невиност се коси со моите убедувања,кажав тоа пример со станувањето на сабајле ми стана глупо дури да го кажувам и тоа пример само беше.Ќе слушнам ИСКУСНА СУМ/Е.. а извини овие ИСКИНАТИВЕ да не ги тренираа дома да бидат ИСКУСНИ ? ќерко дојди да ти покажем како да се ебеш нели ? абе ајде.. :) интелегенцијата е огромна наука па и философија..
Ти си изгубил невиност или уште се чуваш ?

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Ова е нов момент , ејјј каква глупост треснаа хахахха :pos: , теорија што тврди дека ако жената затрудни за време на овулација, ќе се роди ретардирано дете ?!

Ти си изгубил невиност или уште се чуваш ?
Прочитај прво зошто го пишав тоа па биди интересен како што си се згазив смеејќи се :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

R

Rigel Kent

Гостин
Прочитај прво зошто го пишав тоа па биди интересен како што си се згазив смеејќи се :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Дали си изгубил невиност или не ? Додека не одговориш на ова прашање ќе го поставувам додека не одговориш :icon_lol: . Мора да ја детектираме твојава состојба . :D

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Дали си изгубил невиност или не ? Додека не одговориш на ова прашање ќе го поставувам додека не одговориш :icon_lol: . Мора да ја детектираме твојава состојба . :D
ти си пример за мрзеливост :D зошто, размисли сам според тоа што го прашуваш :D :D :D :D :D

R

Rigel Kent

Гостин
ти си пример за мрзеливост :D зошто, размисли сам според тоа што го прашуваш :D :D :D :D :D
Мрзелив сум , треба да барам научни трудови каде што е опишана твојава состојба , ајде помогни де малце , и ние мрзеливите конечно да најдеме некоја "книга " да прочитаме за ваквите " теории " .:D

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Мрзелив сум , треба да барам научни трудови каде што е опишана твојава состојба , ајде помогни де малце , и ние мрзеливите конечно да најдеме некоја "книга " да прочитаме за ваквите " теории " .:D
за жал уште еден случај каде што не е во доменот на мојот карактер да дадам одговор,не сум воспитан да помагам на мрзеливи,не дека не сакам туку дека сакам да го превенирам тоа :D ама добар си за некој таков,хумористично си :D

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.209
Сака некоја да ми биде фак бади? Гарантирам офспринг со убав гз, густа јаглен црна коса, секси зелени очи и скајрокетинг ај кју. Нека титка. Стоп педери!

Kajgana Shop

На врв Bottom