Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Јас утре одмарам, може нешто на ситно,од недела ќе те следам(y)
искрено, утре АКО погодам, чудо ќе биди :D
вака на тепка неам играно од копочнав да се кладам :pos:
а инаку и в недела има неколку интересни утакмици :)

барса, реал, дортмунд 2+ (3+ похрабри), порто и наполи.. макс бет!

искрено, утре АКО погодам, чудо ќе биди :D
вака на тепка неам играно од копочнав да се кладам :pos:
а инаку и в недела има неколку интересни утакмици :)

Ете и јас денска на тепка, читав на еден форум ја имаа анализирано 3+, реков 2 ќе ги дадат ама ништо. Овие шкљ лиги подобро да не ги играме.

Ете и јас денска на тепка, читав на еден форум ја имаа анализирано 3+, реков 2 ќе ги дадат ама ништо. Овие шкљ лиги подобро да не ги играме.
абе ја се надевам на батево. веќе пола година е во шпанија, па пошто се разбира од фудбал, стекнал некои контакти и му тргна со то. ако не му е сигурна, не би ми ја пратил. минатиот пат, за кордоба ми рече да ја лупам јако за 1, па овие со тепаа. исто ми рече и за овие 2, ама јас нема да се залетувам, пошто една од основните работи во мојот систем е да не се залетувам и да не лакомам. :)

@0C0FFEEBABE ај убаци ме и мене у списокот ако има шанси. Фала

Portadown!
Linfield!
Forfar A!
Annan!
Montrose!
Dunferline!
Augsburg!
Site gg3+,ovie mi padnaa vo oci,gi pregledav nivnite megusebni,nivnite posledni natprevari,nivnite ligi kako reper za toa kolku golovi pagaat,a sega ako nekoj e po statistiki,neka pogledne,i sto bi im bilo nesto najsigurno,da si pomogneme megusebe..

^Завршено е мислам.

Него има ограничување на коеф. на долна и горна граница или не?
Може да се повторуваат типови?
Дали мора точно 90 типа да се има до 31ви декември?
Се испаѓа од играта или може и до бесконечен минус да одиш?

^Завршено е мислам.

Мислам дека има ограничување, минимум 1.4, а максимумот околу 5-6. Типови може да се повторуват, мора да има точно 90 типа до 31 декември, во спротивно твојот резултат нема да се важи, а за последното како што разбрав може во минус да се оди.

Со 5-6 коеф. може да калкулираме, потребни се конкретни бројки. Организаторот нека каже или Ставрогин и Ла Чубрика како иницијатори :D

^Завршено е мислам.

Не ставив ограничување, може кој што сака да си игра. Сепак и тука ставаме сигурни типови, што заедно прават едвај 2 коефициент за поголема добивка. Појди во темата Добивка и види ми ги последните лифчиња, некој си има таков стил на игра. Ама со таков стил на игра тешко да дојде од победа.

За работава со 90 типа така се договоривме на почетокот, за да биде поинтересно, да анализираш секој ден натпревари.

Не се испаѓа, можеш да одиш до каде сакаш во минус.

[quote="0C0FFEEBABE

A kako da se izbrise post na stranata,sega gledam na Betcity,granicata e namalena na -2.5,a i koef e na 1.87,a pred da postavam bese -3.5,1.93.da ne dojde posle do ...

Од која кладилница беа квотите?
Во СпортЛајф се по 2.20 двете. Не е воопшто мала разликата. :)

од моцарт

За утре може да се проба...

15:00 Juve Stabia : Trapani - X @ 3.00
16:00 Arsenal : Southampton - X @ 3.90

18:00 Verona : Chievo - X2 @ 1.66 или T2 1+ @ 1.57
18:30 West Ham : Chelsea - 1X @ 2.25 или T1 1+ @ 1.65

[quote="0C0FFEEBABE

A kako da se izbrise post na stranata,sega gledam na Betcity,granicata e namalena na -2.5,a i koef e na 1.87,a pred da postavam bese -3.5,1.93.da ne dojde posle do ...

Пишете ми порака, ако не вратам одма пишете го типот тука пред да започне, откако ќе видам ќе го сменам ако се е како што треба.

p.s. ти го избришав натпреварот, попрај си го ;)

Пишете ми порака, ако не вратам одма пишете го типот тука пред да започне, откако ќе видам ќе го сменам ако се е како што треба.

Da,uste ne e pocnat,uste 20min ima..ali sega uvidov deka ima pomeruvanje,pa..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom