Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
е вака друштво.
за утре мислев да ги играм порто, барса и шахтјор 1, ама ми се јави другарот од шпанија и ми ги кажа лас палмас 2 и мајорка 1. пошто тој истиот ми ја кажа кордоба минатиот пат, а и претходно некои, ќе играм вака

тикет 1
лс палмас 2
мајорка 1
бенфика 1
порто сп1
шахтјор 1 за 500-ки

тикет 2
лас палмас х2
мајорка 1х
бенфика 1х-за 5000 ден

тикет 2 е од серијата уплати до 10. има вкупен коеф околу 2, па не е лошо. ова не се мои типови, па да видиме шо ќе биди.

поздрав
sekoj si ima svoj nacin na igranje no podobro ti e da gi izigras las palmas 2 singl i majorka 1 singl otkolku da gi vrzuvas tiket so dvoznak

по паметот на олаф:D

тикет 1
лас палмас x2
мајорка 1x
бенфика 1x

уплата 1000 коеф 1.9

тикет 2
лас палмас 2
мајорка 1
порто 1
шахтјор 1

уплата 500 коеф 7.1

тикет 3
лас палмас т21+
мајорка т11+
барса 1
реал 2
ајакс 1

уплата 2000 коеф 2.5

тикет 4
лас палмас 2-2и3+
мајорка 1-1и3+

уплата 200 коеф 37

Не играјте НБА 1.10 коефициенти , многу може да се заебете, чист пример беше Мајами-Бостон, а и не се исплати поарно со хендикеп ги играјте :D...

Не играјте НБА 1.10 коефициенти , многу може да се заебете, чист пример беше Мајами-Бостон, а и не се исплати поарно со хендикеп ги играјте :D...

Играме систем поради тоа има и такви коефициенти.

мои предлози за дубл за утре
челзи 2 1,65
милан 1 1,50

верона т1 2+ 2,25
арсенал 1 1,65

Abe ova ne e mozno,ncncnc,na 2 tiketa me paga po edna,i toa kako da znaev,dvete najuplateni denes,ednoto Kapfenberg,imav + Wisla 1,Chimnitsau 5.5+, Eindhoven gg3+,koef 8.7,uplata 500,drugoto Sparta 1t12+,Aberstwyth gg3+,Metz 2,i pak me padna Slaven 1,koef 12+ uplata 300den..

Sportivo Luqueno 2
CA Aldosivi 1
koj igra na net neka gi proba ovie vo ziivo posebno ovaa prvata

Шахтјор - Севастопол 2+ ПП @2.10 Моцарт
(Т1 2+ ПП @ 2.25)
Мислам дека ќе се обидат веднаш да осигураат победа уште во прво полувреме и да мислат за натпреварот ЛШ.

За се има прв пат :P
--- надополнето: 22 ноември 2013 во 13:23 ---
Башка оваа може да се проба и Т1 2+, обавезно по 2 гола им даваат :D
--- надополнето: 22 ноември 2013 во 13:28 ---
Ваљадолид - Осасуна х2 , за храбрите 2..

14 години по ред, секогаш гостинот победувал или играле нерешено меѓусебе ...

Позз..
--- надополнето: 22 ноември 2013 во 23:22 ---
За се има прв пат :P
--- надополнето: 22 ноември 2013 во 13:23 ---
Башка оваа може да се проба и Т1 2+, обавезно по 2 гола им даваат :D
--- надополнето: 22 ноември 2013 во 13:28 ---
Ваљадолид - Осасуна х2 , за храбрите 2..

14 години по ред, секогаш гостинот победувал или играле нерешено меѓусебе ...

Позз..

Здраво нов сум јас на форумот ама ве следам вака што како играте и сум благодарен на некои луѓе зашто сум земал големи суми на пари овие 3 недели од кога дознав дека постои форумот
П.С. сакав да ве прашам дали можам да играм дека во лигита ќе паднат над 30 гола
пример играм англиско и пишувам кодот и играм 30 + ?

по паметот на олаф:D

тикет 1
лас палмас x2
мајорка 1x
бенфика 1x

уплата 1000 коеф 1.9

тикет 2
лас палмас 2
мајорка 1
порто 1
шахтјор 1

уплата 500 коеф 7.1

тикет 3
лас палмас т21+
мајорка т11+
барса 1
реал 2
ајакс 1

уплата 2000 коеф 2.5

тикет 4
лас палмас 2-2и3+
мајорка 1-1и3+

уплата 200 коеф 37
заебанцијата настрана, јас ќе ги уплатам утре овие парови, ни ги анализирав, ни ги знам шо се и како се. ќе го послушам другар ми, ако паднам то си е од мене, несакам да слушнам дека заради мене некој друг паднал. секој си игра на своја рака. јас имам капитал од предходната серија, па и да паднам не е толку лошо, од недела ќе почнам пак. за вас незнам, вие си знаете.
поздрав

мартин, да сум ко тебе, ајакс би го исфрлил. холанѓаните местат ко луди :) ама ти си знајш

Убаво ливче си напишав за денеска и со сет ум а ставив последна Ваљадолид 3+ :facepalm:

20:00 Den Bosch : Ajax II - 1 & Г.Г @ 3.05
20:15 Brno : Plzen - 2 & Г.Г @ 3.45

Може да се проба...

Од која кладилница беа квотите?
Во СпортЛајф се по 2.20 двете. Не е воопшто мала разликата. :)

Ресетирани се натпреварите, официјално е почнат натпреварот.

п.с. ве замолувам само да гледате кај кого типувате викендов, да не ставате типови кај друг корисник, од понеделник одиме со најава.

Лил 8 кола немаат примено гол, така да може да се проба ГГ 2.05

заебанцијата настрана, јас ќе ги уплатам утре овие парови, ни ги анализирав, ни ги знам шо се и како се. ќе го послушам другар ми, ако паднам то си е од мене, несакам да слушнам дека заради мене некој друг паднал. секој си игра на своја рака. јас имам капитал од предходната серија, па и да паднам не е толку лошо, од недела ќе почнам пак. за вас незнам, вие си знаете.
поздрав

мартин, да сум ко тебе, ајакс би го исфрлил. холанѓаните местат ко луди :) ама ти си знајш

Јас утре одмарам, може нешто на ситно,од недела ќе те следам(y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom