.Sky.
Заменик министер без титула
- Член од
- 15 февруари 2013
- Мислења
- 6.857
- Поени од реакции
- 7.241
Ако вака остане Никола ќе победиАуууууу дебитанти неделава. Николијо, го имаш мојот глас.
Ако вака остане Никола ќе победиАуууууу дебитанти неделава. Николијо, го имаш мојот глас.
Без болдов само, молимтеI mojot glas uste sega odi kaj Nikola
bravo i za toa vo kakov red ja dovel kujnata posle gotvenje.
По Скандинавијана негде е купена, врска неам од кадеОваа недела ќе има голема конкуренција , ова од Никола ме импресионира , шпагетите се идеално сварени како што треба
П.С. Кажи ми каде ја купи саксијата.
Zasto?Без болдов само, молимте
Скај морам за него. У религија премногу го замараат, а ти си уживаш во музика Малку да го опуштиме дечкото.Ако вака остане Никола ќе победи
Ех, не е проблем мене не ми е до победат битното ми е да учествувам а и во меѓувреме повеќе да поминам во кујната бидејќи навистина сакам да готвам но немам премногу време а и немам баш за некој да готвам така да... не ми е битно дали ќе победам, битно сум учесвувал и мотивирал некој друг да се најде во кујната.Скај морам за него. У религија премногу го замараат, а ти си уживаш во музика Малку да го опуштиме дечкото.
А и поубави ми се неговите шпагети. Ти сланината си заборавил да ја исечеш на коцки.
Скајче, за себе да си готвиш. За некој друг, тоа подоцна само ќе си дојде.Ех, не е проблем мене не ми е до победат битното ми е да учествувам а и во меѓувреме повеќе да поминам во кујната бидејќи навистина сакам да готвам но немам премногу време а и немам баш за некој да готвам така да... не ми е битно дали ќе победам, битно сум учесвувал и мотивирал некој друг да се најде во кујната.
За мене готвам Повеќе онака на брзинка нешто или пак нешто брза храна не дека не готвам и други работи но не правам нешто премногу специјалитети и сл. А кога мислев за некој друг мислев на тоа да готвам за повеќе на пр 5-6 души Океј на одмор секој ден готвев за толку но тоа е само одмор...Скајче, за себе да си готвиш. За некој друг, тоа подоцна само ќе си дојде.
Има од маже до маже бтв, Divella користевНикола, Barilla шпагети користеше? Извињавам се што ќе звучам како Сунѓерот ама ептен вкусно изгледаат, како за од еден маж.
И да правиш! Ради тебе мислев на лесен рецепт, со свињетина.Боо каква екипа се собрала неделава, инспирација за готвење.
После ќе правам и јас, на Никола изгледаат ко да се спремал за прв састанак