.Sky.
Заменик министер без титула
- Член од
- 15 февруари 2013
- Мислења
- 6.857
- Поени од реакции
- 7.241
Ако вака остане Никола ќе победиАуууууу дебитанти неделава.Николијо, го имаш мојот глас.
![]()

Ако вака остане Никола ќе победиАуууууу дебитанти неделава.Николијо, го имаш мојот глас.
![]()
Без болдов само, молимтеI mojot glas uste sega odi kaj Nikola
bravo i za toa vo kakov red ja dovel kujnata posle gotvenje.![]()
По Скандинавијана негде е купена, врска неам од кадеОваа недела ќе има голема конкуренција, ова од Никола ме импресионира , шпагетите се идеално сварени како што треба
П.С. Кажи ми каде ја купи саксијата.
Скај морам за него. У религија премногу го замараат, а ти си уживаш во музикаАко вака остане Никола ќе победи![]()
Ех, не е проблем мене не ми е до победат битното ми е да учествувам а и во меѓувреме повеќе да поминам во кујната бидејќи навистина сакам да готвам но немам премногу време а и немам баш за некој да готвам така да... не ми е битно дали ќе победам, битно сум учесвувал и мотивирал некој друг да се најде во кујната.Скај морам за него. У религија премногу го замараат, а ти си уживаш во музикаМалку да го опуштиме дечкото.
А и поубави ми се неговите шпагети. Ти сланината си заборавил да ја исечеш на коцки.![]()
Скајче, за себе да си готвиш. За некој друг, тоа подоцна само ќе си дојде.Ех, не е проблем мене не ми е до победат битното ми е да учествувам а и во меѓувреме повеќе да поминам во кујната бидејќи навистина сакам да готвам но немам премногу време а и немам баш за некој да готвам така да... не ми е битно дали ќе победам, битно сум учесвувал и мотивирал некој друг да се најде во кујната.![]()
За мене готвам Повеќе онака на брзинка нешто или пак нешто брза храна не дека не готвам и други работи но не правам нешто премногу специјалитети и сл. А кога мислев за некој друг мислев на тоа да готвам за повеќе на пр 5-6 душиСкајче, за себе да си готвиш. За некој друг, тоа подоцна само ќе си дојде.![]()
Има од маже до мажеНикола, Barilla шпагети користеше?Извињавам се што ќе звучам како Сунѓерот ама ептен вкусно изгледаат, како за од еден маж.
![]()
И да правиш! Ради тебе мислев на лесен рецепт, со свињетина.Боо каква екипа се собрала неделава, инспирација за готвење.
После ќе правам и јас, на Никола изгледаат ко да се спремал за прв састанак![]()