[Кајгана готвач] Натпревар за оваа недела: Смути

R

Rigel Kent

Гостин
Оваа недела ќе има голема конкуренција :vozbud: , ова од Никола ме импресионира , шпагетите се идеално сварени како што треба (y)

П.С. Кажи ми каде ја купи саксијата.

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
I mojot glas uste sega odi kaj Nikola:D
bravo i za toa vo kakov red ja dovel kujnata posle gotvenje.:D
Без болдов само, молимте :pos:
Оваа недела ќе има голема конкуренција :vozbud: , ова од Никола ме импресионира , шпагетите се идеално сварени како што треба (y)

П.С. Кажи ми каде ја купи саксијата.
По Скандинавијана негде е купена, врска неам од каде :pipi:

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Ако вака остане Никола ќе победи :pipi:
Скај морам за него. У религија премногу го замараат, а ти си уживаш во музика :D Малку да го опуштиме дечкото. ;)
А и поубави ми се неговите шпагети. Ти сланината си заборавил да ја исечеш на коцки. :P

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Скај морам за него. У религија премногу го замараат, а ти си уживаш во музика :D Малку да го опуштиме дечкото. ;)
А и поубави ми се неговите шпагети. Ти сланината си заборавил да ја исечеш на коцки. :P
Ех, не е проблем мене не ми е до победат битното ми е да учествувам а и во меѓувреме повеќе да поминам во кујната бидејќи навистина сакам да готвам но немам премногу време а и немам баш за некој да готвам така да... не ми е битно дали ќе победам, битно сум учесвувал и мотивирал некој друг да се најде во кујната. :)

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Ех, не е проблем мене не ми е до победат битното ми е да учествувам а и во меѓувреме повеќе да поминам во кујната бидејќи навистина сакам да готвам но немам премногу време а и немам баш за некој да готвам така да... не ми е битно дали ќе победам, битно сум учесвувал и мотивирал некој друг да се најде во кујната. :)
Скајче, за себе да си готвиш. За некој друг, тоа подоцна само ќе си дојде. :)

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Скајче, за себе да си готвиш. За некој друг, тоа подоцна само ќе си дојде. :)
За мене готвам Повеќе онака на брзинка нешто или пак нешто брза храна не дека не готвам и други работи но не правам нешто премногу специјалитети и сл. А кога мислев за некој друг мислев на тоа да готвам за повеќе на пр 5-6 души :D Океј на одмор секој ден готвев за толку но тоа е само одмор... :(

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.505
Поени од реакции
14.691
Leandra има конкуренција за кујната. :D
Никола, Barilla шпагети користеше? :) Извињавам се што ќе звучам како Сунѓерот ама ептен вкусно изгледаат, како за од еден маж. :D

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Никола, Barilla шпагети користеше? :) Извињавам се што ќе звучам како Сунѓерот ама ептен вкусно изгледаат, како за од еден маж. :D
Има од маже до маже :D бтв, Divella користев :)

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Ги ли имате пробано органските шпагети од ДМ дрогеријата, ух со мелено месо и доматен сос :love::love: ?Болоњезето секогаш ми е пред ова со хопла, кашкавал, сланина... кое ми е доста потешко.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Боо каква екипа се собрала неделава, инспирација за готвење.

После ќе правам и јас, на Никола изгледаат ко да се спремал за прв састанак :D

A

AnFem

Гостин
Боо каква екипа се собрала неделава, инспирација за готвење.

После ќе правам и јас, на Никола изгледаат ко да се спремал за прв састанак :D
И да правиш! Ради тебе мислев на лесен рецепт, со свињетина. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom