A
AnFem
Гостин
Сега ми е јасно зошто има толку многу метросексуалци... Девојките им свршувале во уста.
Нема тајминг за ова.. Кога сакаш тогаш, затоа има голема предност во однос на сите досегашни науки кои се занимавале со сексуалната активност на жената. И секако најбитниот момент е што немораш повеќе пати да се замараш за иста работа и од еднаш фаќа.И јас ќе поработам на случајот штом е така. Цел жиивот пекам за плави очи, а решението ми било у кревет
Има ли препорачани дози колку, кога, како, на полна месечина, на новина, наутро, навечер, трипати на ден?
Јас пак мислев дека девојките на метеросексуалците им свршуваат зад грб.Сега ми е јасно зошто има толку многу метросексуалци... Девојките им свршувале во уста.
Еве јас сакам виткана коса цел живот. Наместо да ја горам со киселини, чарето му било да најдам момче кој држи добар витлер од раѓање и да го натерам да ми сврши во коса. Ќе имам кадрици само некое одредено време или за цел живот ќе ми бидат? Фала на просветлувањето Леандра. Сега сум во потрага по таков момак.Нема тајминг за ова.. Кога сакаш тогаш, затоа има голема предност во однос на сите досегашни науки кои се занимавале со сексуалната активност на жената. И секако најбитниот момент е што немораш повеќе пати да се замараш за иста работа и од еднаш фаќа.
Среќа дечкото ни ги отвори очите со теоријава чиј застапник е, па може да ги искористиме нејзините предности во наша полза. Епа жени јуриш! Конечно без пари третмани за добар изглед, најголемиот сон на секоја жена.
Требаше да ја држиш таа страна до крај, на пола се откажаЕј, навистина не е забавно повеќе. Ова со телегонијата е толку лесна мета за тролање, срам да му е на човек да трола.
Која страна?Требаше да ја држиш таа страна до крај, на пола се откажа
Не ја отфрли во старт и најде некоја логика да размислишКоја страна?
Не држев јас никаква страна на телегонијата, друг ми беше муабетот.
Доста интересна теорија владикана Петар би ракоплескал на неа. Туку мене ме интересира дали и со бакнеж може да се пренесе некој генетски материјал од бившите? Што би рекол застапувачот на тероијава кој ја направи спектакуларната разлика помеѓу да те ебат и ебеш? И ме интересира дали е некогаш ебан чисто да ја сфатам мудроста во овие два термина.
се гледа дека сака генијалец да те забремени ahhhhhh damn human nature...Ма не само со бакнеж, туку доволно е и да те цитира некој на форум и да ти ги пренесе неговите гени. А пошо мене деновиве ме цитираа и нескафе и овој со телегонијата, планирам да си ги подврзам јајцеводите.
И со поглед може да ти ги пренесе неговите гени, не ја потценувај семоќнава телегонија, Мачорке.Ма не само со бакнеж, туку доволно е и да те цитира некој на форум и да ти ги пренесе неговите гени. А пошо мене деновиве ме цитираа и нескафе и овој со телегонијата, планирам да си ги подврзам јајцеводите.
Ова цијаниТ нонстоп ме асоцира на некој охридски отров..
Морам да ти честитам, заради тебе Телегонијата од старогрчка поема стана поим за тролање во Љубов и сексдобро де навика ми е со Т да го пишам,све ситничари бреее